Barion Pixel Britney Spears-t védelmükbe vették a rajongók – Coloré

Britney Spears-t védelmükbe vették a rajongók

2022. 08. 22.

Britney Spears volt férje, Kevin Federline tette közzé a felvételeket a popsztárról, aki előtte azzal támadta őt, hogy fiait ellene hangolja.

Hiába volt egy kis reménysugár, hogy Britney Spears ismét egyenesbe jön, megvolt az álomesküvője Sam Asgharival és Elton John is bejelentette a készülő duettjüket, a Hold Me Closert, a fiaival való kapcsolata újfent nagy port kavart.

Exférje és két kamasz fiának apja, Kevin Federline korábban azt mesélte, hogy a két gyerek, Sean Preston és Jayden James nagyon kellemetlennek érzi édesanyjuk viselkedését, és szégyenkeznek miatta, mivel Spears rendre meztelen fotókat és videókat posztol magáról.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

Britney Spears azonban visszavágott, természetesen az Instagramon, nagy nyilvánosság előtt. Azt írta, hogy fiait hetente láthatná és vele tölthetnének két-három napot, de az apjuk nem engedi, maximum egy napra mennek át, ám akkor is semmibe veszik őt. Elmondta, hogy apjuk ellene hangolja őket, pedig eleve nehéz a kamaszokkal, illetve véleménye szerint semmi baj a közösségi oldalával, mert szeretik az emberek.

Erre a nyilatkozatra Federline több korábbi videót is megosztott, amiken Britney Spears a két, akkor 11-12 éves fiúval veszekszik, ezzel próbálván bizonyítani, hogy a díva nem megfelelő módon bánik velük.

A kommentelők szerint viszont nincs semmi extra ezeken a felvételeken. Ugyan Britney kiabál, leszidja őket, káromkodik, elveszi a telefonjukat büntetésből, de ez az összes anyára jellemző, aki kamaszt nevel.

Az egyik videóban a Toxic énekesnője a srácok szobájába megy, és kikéri magának azok viselkedését, hogy nem tisztelik a saját házában. A videóban azt mondja nekik, hogy, mint nőt is tisztelniük kell, ha pedig kér vagy mond valamit, akkor azt hajtsák végre. Egyébként tényleg olyan ez a szituáció, ami már valószínűleg elég sokunknál megtörtént tinikorunkban.

Britney Spears menyasszonyi ruhája maga volt a csoda

A lenyűgöző darab egyszerű és lágy szabású volt, amely nagyszerűen kiemelte Britney dekoltázsát és alakját. A gyönyörű menyasszonyi ruhát hosszú fátyollal és a védjegyének számító choker nyaklánccal egészítette ki. Ha szeretnél többet tudni a ruháról, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com