Barion Pixel Hihetetlen, de igaz: visszatérnek a Harry Potter szereplői! – Coloré

Hihetetlen, de igaz: visszatérnek a Harry Potter szereplői!

2021. 11. 17.

Újra összeáll Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint, illetve az összes többi, még élő szereplő is, hogy még egy napra életre keltsék a varázst!

Az HBO Max különleges adással készül 2022. január 1-re, a Harry Potter 20. évfordulójára. A streaming szolgáltató Visszatérés Roxfortba címmel készítette el azt a speciális epizódot, melyben visszatérnek a szereplők a varázslóiskolába és vadonatúj mélyinterjúk, kulisszatitkok, visszaemlékezések kerülnek majd adásba, amelyekből a rajongók még többet megtudhatnak a filmtörténelem egyik legsikeresebb regényadaptációjáról.

'harry Potter Und Die Kammer Des Schreckens' By Chris Columbus, Gb, 2002.
Forrás: Northfoto

A főszereplők mellett láthatjuk és hallhatjuk majd Helena Bonham Cartert, Robbie Coltrane-t, Ralph Fiennest, Jason Isaacs-et, Gary Oldmant, Imelda Stauntont, Tom Feltont, James Phelpst, Oliver Phelpst, Mark Williamst, Bonnie Wrightot, Alfred Enochot, Matthew Lewist, Evanna Lyncht és Ian Hartot is.

„Hihetetlen utazásban volt részünk a Harry Potter és a bölcsek köve (2001) film debütálása óta, és enyhén szólva is varázslatos volt látni, hogyan fejlődött ebből a filmből egy összekapcsolt univerzum. Ez a különleges epizód egy retrospektív tisztelgés lesz mindenki előtt, akinek az életét megérintette ez a kulturális jelenség – a tehetséges szereplőktől és stábtól kezdve, akik szívüket és lelküket beleadták ebbe a rendkívüli franchise-ba, a szenvedélyes rajongókig, akik 20 év elmúltával is életben tartják a varázslóvilág szellemiségét.– mondta Tom Ascheim, a Warner Bros. egyik elnöke.

Forrás: deadline.com