Barion Pixel Dobtunk egy hátast az Emmy-díjátadó legszebb ruháitól – Íme a legjobbak – Coloré

Dobtunk egy hátast az Emmy-díjátadó legszebb ruháitól – Íme a legjobbak

2021. 09. 20.

Idén 73. alkalommal rendezték meg a televíziós műsorok Oscar-díjának is nevezett eseményt, Los Angelesben.

A jelöltek között nálunk is népszerű sorozatok, tévéműsorok és színészek kaptak helyet, a végső győzelmek egy része pedig kiszámítható volt.

Emmy 2021
Forrás: Youtube

A Netflixen futó Korona hét díjat, míg a szintén Netflixes, A vezércsel két Emmy-t húzott be. Mindkét széria óriási kedvenc hazánkban is. A színészek között díjazták Kate Winsletet, Ewan McGregort, Jason Sudeikist és Gillian Andersont is.

A vörös szőnyeges eseményen idén végre hemzseghettek a hírességek, hiszen nem kellett a járvány miatt alternatív megoldásokban gondolkodni, mint tavaly. De azért így is volt meglepetés a rajongók számára, többek között a Korona sztárjai miatt, akik virtuális vörös szőnyegen jelentkeztek be Londonból.

A ruhák és szettek csodálatosak voltak, sokuk pedig megállta volna a helyét az előző héten megrendezésre kerülő MET-gálán is. Lássuk, kik voltak a legjobban öltözöttek!

Jennifer Coolige, aki legutóbb a Fehér Lótusz című szatirikus sorozatban volt látható, egy csodálatos és rendkívül előnyös, fekete Christian Siriano estélyit viselt.

A kortalan Gillian Anderson egyszerre több projekten is dolgozik, például a Szexoktatásban és a Koronában is szerepel. Egy különleges Chloe ruhát viselt és Jimmy Choo cipőt.

Billy Porter, aki főszereplő a Pose című sorozatban, illetve ő az új Hamupipőke egyik sztárja is, különleges Ashi Studio költeménye mellett izgalmas Lorraine Shwarz ékszerekben pózolt.

Rég láthattuk Jennifer Connellyt, de a színésznő egyre dögösebb. Fehér-fekete Louis Vuitton kreációban lépdelt az Emmy-gálán.

https://www.instagram.com/p/CUCUSoOs_e-/

A Grace Klinika sztárja, Ellen Pompeo egy kifinomult Elie Saab nadrágkosztümöt viselt.

Anya Taylor-Joy egyre feljebb tör Hollywoodban. Az ifjú színésznő A vezércsellel a kritikusokat is lenyűgözte, ezzel a sárga Dior költeménnyel pedig mindenki mást is.

https://www.instagram.com/p/CUCdJ9xoU82/
Forrás: variety.com