Barion Pixel Őt alakítaná Daniel Radcliffe egy készülő Harry Potter filmben – Coloré

Őt alakítaná Daniel Radcliffe egy készülő Harry Potter filmben

2021. 08. 04.

A 32 éves színész jelenleg a Csodatevők című sorozatának harmadik évadát promózza…

Ennek kapcsán több interjút is adott, amelyben – annak rendje és módja szerint – az őt híressé tevő Harry Potter filmekről is faggatták néhány kérdés erejéig.

'harry Potter Und Die Kammer Des Schreckens' By Chris Columbus, Gb, 2002.
Forrás: northfoto.com

Az egyik újságíró egy meglepő, ám igen érdekes kérdést szegezett az egykori főszereplőnek, amely az volt, hogy kit alakítana egy lehetséges reboot produkcióban. Bár sokan fogadni mertek volna rá, hogy Harry Potter karakterét soha nem cserélné el, sikerült nagy megrökönyödést okoznia, ugyanis Radcliffe Siriust és Remus Lupint formálná meg a legszívesebben.

„Valószínűleg olyan karaktereket játszanék el, mint Sirius Black vagy Remus Lupin. Mindig is ez volt az a két karakter, akikre igazán hasonlítottam. Nagyszerűek.”

A szerény sztár azzal magyarázta a választását, hogy mindig is az ő karaktereikkel tudott a legjobban azonosulni, mivel mindketten különcök, furcsák, ugyanakkor bármikor számíthattak rájuk a barátaik. Sőt, mi több, a karaktereket alakító Gary Oldman és David Thewlis társaságában élvezte a legjobban a forgatásokat, így egy kicsit elfogult is a mese két kirekesztett személyével.

Danielről köztudott, hogy évekig küzdött alkoholizmussal, amelybe elsősorban a film miatt kialakult gyors és felfoghatatlan népszerűség hajszolta bele. Mára teljesen visszavonult életet él és igyekszik olyan alkotásokat elvállalni, amelyekben más és más oldalait mutathatja meg. Legközelebb Brad Pitt és Sandra Bullock oldalán láthatjuk a Lost City of D alkotásban.

Forrás: justjared.com