Barion Pixel Megérkezett a Disney+ra az új American Horror Story: mindenki a Grotesquerie-től retteg – Coloré

Megérkezett a Disney+ra az új American Horror Story: mindenki a Grotesquerie-től retteg

2024. 10. 23.

A Grotesquerie bár bűntényes sorozat, ez senkit ne tévesszen meg!

Ryan Murphy tíz epizódból álló drámasorozatában, a Disney +-on látható Grotesquerie-ben, rettenetes bűntények sorozata nyugtalanít egy kis közösséget. Lois Tryon nyomozó úgy érzi, hogy ezek a bűncselekmények kísértetiesen személyesek, mintha valaki – vagy valami – gúnyolódna vele, illetve velük.

Grotesquerie, a horroros bűntény

Otthon Lois megküzd a lányával, és nem könnyíti meg a helyzetét a tartósan kórházi kezelés alatt álló férje sem, nem is beszélve a saját belső démonairól. Mivel nincs semmi nyom, és nem tudja, hová forduljon, elfogadja Megan nővér, apáca és újságíró segítségét. Megan nővérnek szintén nehéz sors jutott: látta az emberiség legrosszabb oldalát, mégis hisz az emberi jóban. Lois viszont attól fél, hogy a világ a gonosznak hódol. Miközben Lois és Megan nővér nyomokat fedeznek fel, és összerakják a kirakós darabjait, egyre több kérdés merül fel bennük.

A Grotesquerie-ben egy apáca segít a nyomozásban a főhősnek / Kép forrása: FX Network
A Grotesquerie-ben egy apáca segít a nyomozásban a főhősnek / Kép forrása: FX Network

A sorozat főszereplői: Niecy Nash-Betts mint „Lois Tryon nyomozó”, Courtney B. Vance mint „Marshall Tryon”, Lesley Manville mint „Redd nővér”, Micaela Diamond mint „Megan nővér”, Nicholas Alexander Chavez mint „Charlie atya”, Raven Goodwin mint „Merritt Tryon” és Travis Kelce.

A Grotesquerie forgatókönyvírója és alkotója Ryan Murphy, Jon Robin Baitz és Joe Baken, rendezői pedig Max Winkler, Murphy, Alexis Martin Woodall és Elegance Bratton. A sorozat executive producerei Murphy, Woodall, Baitz, Baken, Winkler, Nash-Betts, Vance, Peter Liguori, Nissa Diederich, Eric Kovtun és Scott Robertson.

Nyitókép forrása: FX Network