Barion Pixel Újabb fejlemények Liam Payne tragikus halála ügyében – két szállodai alkalmazott ellen indult nyomozás – Coloré

Újabb fejlemények Liam Payne tragikus halála ügyében – két szállodai alkalmazott ellen indult nyomozás

2024. 10. 21.

Nyomozás indult két ember ellen, akik abban a Buenos Aires-i szállodában dolgoztak, melynek harmadik emeletéről szerda este kizuhant a One Direction egykori énekese, Liam Payne. Azt már a lapok megírták, hogy Liam Payne kábítószert használhatott halála előtt. A rendőrség szerint nagy valószínűséggel öngyilkosság történt!

"i Am Bolt" World Premiere Red Carpet Arrivals
Liam Payne állítólag kábítószert használt halála előtt, fotó: Gettyimages

A rendőrség most a hotel két alkalmazottja ellen indított nyomozást, akiket azzal gyanúsítanak, hogy az énekes lakosztályában egy szappanos dobozba különböző kábítószereket csempésztek. A helyi rendőrség elmélete szerint Liam a kristály nevű anyag hatása alatt állt, amely rendkívüli eufóriát és mélypontokat is okoz a használóknak, valamint gyakran agresszívvá teszi őket. Emellett egyéb tablettákat is találtak az előadó szobájában halála után – írta meg a DailyMail.

Nickelodeon Slimefest
fotó: Gettyimages

Liam Payne egy barátja a lapnak azt mondta, az énekes mindent megtett, hogy tiszta maradjon, de amint a szállodába ért, az érintett emberek elkezdték alkohollal és droggal ellátni őt.