Barion Pixel Hailey Bieber és Selena Gomez is Vanilla Chai manikűrre váltottak idén októberben – Coloré

Hailey Bieber és Selena Gomez is Vanilla Chai manikűrre váltottak idén októberben

2024. 10. 15.

Az idei őszi szezonban a hírességek körében új manikűr trend hódít: a Vanilla Chai árnyalat, ami egy visszafogott, lágy tónusú trend. Hailey Bieber egyik nagy kedvence.

Korábban a „Toffee Nails” uralta a divatot, azonban Hailey Bieber és Selena Gomez is a visszafogottabb, lágyabb tónusok felé fordultak az októberi napsütésben. Miután szeptemberben kipróbálta a karamellás, a krómkávé és az almabor körmöket is, Gomez október elején debütált New Yorkban a vanília chai trenddel, amit ismét Tom Bachik sztár-manikűrösnek köszönhet.

A Vanilla Chai manikűr finom, meleg bézses, krémes színeivel tökéletesen illik az őszi hangulathoz, és a minimalista stílust követők kedvencévé válhat egy csapásra. Az egyszerűség és elegancia, amit ez a manikűr képvisel, kiemeli a természetes körömformát, miközben kellemesen semleges, mégis figyelemfelkeltő.

A színnek egy árnyalattal világosabbnak kell lennie, mint a bőr tónusa, és illeszkedni kell a fénypontokhoz, mivel ez lehetővé teszi a körmök kiemelését, de szándékosan visszafogott is marad.

– mesélte Bachik.

Hailey Bieber már évek óta diktálja a manikűr trendeket, a tavalyi Glazed Donut körmök után idén nála is a Vanilla Chai az új kedvenc. Ez az árnyalat tökéletes választás azoknak, akik elegáns, de nem hivalkodó megjelenésre vágynak. Selena is követte ezt a trendet és mindkettejük Instáján látható már a végeredmény.

Hailey Bieber, vanilla chia körmök
Forrás: Instagram/@haileybieber

Zola Ganzorigt, aki Bieber manikűröse, elmondta, hogy 5 különböző színből keverte ki a friss kismama árnyalatát. A Vanilla Chai manikűr nemcsak a sztárok körében lett népszerű, de a hétköznapi emberek is szívesen választják ezt az árnyalatot, mert sokoldalú: elegáns, mégis természetes megjelenést biztosít, amely bármilyen alkalomhoz tökéletesen illik. A divatvilág figyelme most ezekre a neutrális, természetes árnyalatokra irányul, és úgy tűnik, a korábbi Toffee Nails sötétebb, barnás tónusai egy időre háttérbe szorultak.

Selena Gomez
Forrás: Samir Hussein/gettyimages

Ha trendkövető vagy, és szeretnél egy új, őszi manikűrt, a „Vanilla Chai” biztosan nem okoz majd csalódást, letisztult, visszafogott világával. Bármilyen körömhossz esetén jó választás és megy az őszi outfitekhez is.

Forrás: Allure
Borítókép forrása: Gilbert Flores/Variety via Getty Images