Barion Pixel Hailey Bieber várandós manikűrje is tudatos tervezés – Coloré

Hailey Bieber várandós manikűrje is tudatos tervezés

2024. 05. 18.

Hailey Bieber nemrég jelentette be hogy ő és férje, Justin Bieber első gyermeküket várják.

Világsztárok esetén a babavárás bejelentése is általában egy nagyon tudatosan előkészített dolog, ami a közösségi médiában akkor és úgy kell, hogy landoljon, ahogyan a kismama megálmodta. Nincs ez másként Bieberék esetén sem, akikről nemrég még az a pletyka járta, hogy gond van köztük, hiszen Justin Bieber könnyekkel küszködve posztolt egy képet Instáján. Azóta kiderül, ezek az öröm könnyei lehettek, hiszen ő és élete párja, Hailey Bieber első babájukat várják.

Ezt egy különleges fotósorozat keretében árulták el a világnak, a képeket maga Justin készítette szerelméről és annak gömbölyödő pocakjáról. A kismama egy angyali csipkés, fehér ruhát viselt és mind sminkje mind manikűrje olyan visszafogottan sugárzó volt, mint Hailey Bieber energiái. A ruha esküvői viselet volt, hiszen a bébi beharangozásán túl Justinnal tett fogadalmát hat év házasság után meg is újították.

Hailey Bieber
Forrás: Kevork Djansezian/Getty Images

Hosszú, mandula alakú körmein régi kedvencét viselte, ami népszerűvé is vált a modell által, ez a mázas fánkos manikűr. A körmei a fotókon enyhén rózsaszín tónusúak, irizáló fedéssel.

Zola Ganzorigt – a néhány évvel ezelőtt elterjedt manikűr eredeti kitalálója – készítette Bieber anyu semleges, letisztult manikűrjét, ami tökéletes választás az alkalomra.

Forrás: Vogue
Borítókép forrása: Axelle/gettyimages