Barion Pixel Örök harag: Rózsa György ezért nem tud soha többé megbocsátani Vitray Tamásnak – Coloré

Örök harag: Rózsa György ezért nem tud soha többé megbocsátani Vitray Tamásnak

2024. 10. 12.

Rózsa György és Vitray Tamás sokáig barátok voltak, ám valami megváltozott.

Vitray Tamás és Rózsa György viszonya nemcsak kollegiális, hanem baráti is volt. Viszonyuk azonban megromlott, és ezért Rózsa György kollégáját okolja.

Vitray Tamás és Rózsa György – egy barátság vége

A két műsorvezető a Magyar Televízióban töltött ideje alatt barátkozott össze, ám a 2000-es évek elején valami megváltozott köztük. Mint Rózsa György a Blikknek elmondta, barátja pont akkor nem állt mellette, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá.

Nincs szakmai konfliktusunk Tamással, csak nem vagyunk barátok. A saját szemszögéből mindenki úgy magyaráz mindent, ahogy akar, de én úgy éreztem, hogy az életemnek egy nagyon fontos pontján, pont Éva halálát követően kvázi elárult engem. Magyarán nem úgy viselkedett, mint korábban. Holott mi a legjobb barátok voltunk, nekem az atyai jóbarátom, a mentorom volt Tamás.

Vitray Tamás jó barátságban volt Rózsa Györggyel, valami mégis éket vert közéjük / Kép forrása: Friderikusz Podcast / Youtube
Vitray Tamás jó barátságban volt Rózsa Györggyel, valami mégis éket vert közéjük / Kép forrása: Friderikusz Podcast / Youtube

Mint Rózsa György elmondta, nem haragtartó, mégsem képes megbocsátani legendás kollégájának.

Ha valaki ilyen mélyen és az életem legrosszabb periódusában valami olyat tesz, amivel ennyire lesodor engem, akkor nálam az eltart, nem sokáig, csak huszonvalahány évig. És ha mindketten még élünk huszonvalahány évet, akkor is tartani fog.

Nyitókép forrása: TV2