Barion Pixel Sallai Nóráról drámai hírek érkeztek: nagy segítségre van szüksége – Coloré

Sallai Nóráról drámai hírek érkeztek: nagy segítségre van szüksége

2024. 10. 06.

A színésztársadalom összefogott és irányított véradásra buzdítja azokat, akiket csak lehet. Sallai Nóra színésznőnek nagy szüksége van most rá.

A Jóban Rosszban sorozatból ismert színésznő, Sallai Nóra súlyos autóbalesetet szenvedett Alsónémediben és az autóban vele együtt volt a színésznő 5 éves kisfia is – olvasható az Origo sorai között.

Sallai Nóra állapota

A baleset olyan súlyos volt, hogy a színésznő azóta is élet-halál között lebeg. A színészek, többek között Csonka András is véradásra buzdít mindenkit. Közösségi oldalán ismertette a részleteket:

Kedves Művészek, Kedves Kollégák!
Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy Sallai Nóra színésznőt súlyos autóbaleset érte, állapota válságos…

Vérre van szüksége

A bejegyzésben nem csupán a tragikus balesetet jelentett be a sztár, hanem azt is, hogy a színésznőnek vérre van szüksége, ezért irányított véradást szerveznek számára. A részleteket itt lehet olvasni:

Kérjük, hogy aki teheti, vegyen részt irányított véradásban, és segítsen Nórának.
A leggyorsabb lehetőség erre a mai napon adódik a Duna Plázában, ahol 18 óráig van lehetőség vért adni: Duna Plaza, XIII. kerület, Bp., I. emelet, a Posta mellett.
Továbbá, október 2-án, szerdán a Westend Bevásárlóközpontban (a Hervis mellett) 12-18 óra között is lehetőség van véradásra.
Amennyiben ez az időpont nem megfelelő, október 3-án ismét várják az önkéntes véradókat a Duna Plázában a Posta mellett.
Az irányított véradás során az alábbi adatokat kell megadni:
Kéméndi Sallai Nóra részére
TAJ-szám: 086 162 010
A véradás Nóra számára életmentő lehet, ezért hálásan köszönjük mindenki segítségét és támogatását vércsoporttól függetlenül.

Amit a balesetről tudni lehet

Azóta már megszólalt az a 15 éves fiatal lány is, aki először rohant a színésznő autójához a baleset után. Aztán még több segítő szándékú ember közelítette meg az autót. A mentő kiérkezéséig letépték az autó ajtaját, hogy a sérülteket könnyebben megközelíthessék, majd a diszpécser utasításának megfelelően ellátták a színésznő fejsérülését. Az Origo soraiból az is kiderült, hogy mindketten küzdenek az életükért.

Nyitókép forrása: TV2