Barion Pixel Kislányból igazi felnőtt, divatdiktátor lett Suri Cruise – Coloré

Kislányból igazi felnőtt, divatdiktátor lett Suri Cruise

2024. 08. 11.

Katie Holmes és Tom Cruise kislánya nagylány lett. Suri Cruise igazán menő csaj.

Mondhatni, hogy a szemünk láttára nőtt fel a sztárcsemete. A Katie Holmes és Tom Cruise házasságából született Suri Cruise lényegében az apja nélkül nőtt fel.

Suri Cruise hírneve

Ha két sztár egy gyermek szülőpárosa, az kétségtelenül azzal jár, hogy annak ellenére válik a csemete híressé, hogy bármit tett volna. Ez érvényesült Suri esetében is. Az átlaggyermekektől eltérő életet segítette az is, hogy már babaként fotósorozatban szerepeltették.

Családi kapcsolatok

Miután édesanyja beadta a válókeresetet 2012-ben, az nemcsak a pár számára jelentette a kapcsolat végét, hanem apa és lánya között is. Katie Holmes és lánya között azonban bombabiztos kötelék alakult ki és szemmel láthatóan nagy az összhang köztük.

Július 3-án ünnepelte Tom Cruise a 62. születésnapját. Legkisebb lánya rajongói közösségi oldalán egy bejegyzéssel emlékeztek meg ünnepnapos édesapjáról.

A szűkszavú bejegyzés arra enged következtetni, hogy a fiatal nő életéből hiányzik az apa. Máskor pedig arról cikkeznek, hogy nem kíván élni édesapja nevével, mert Suri Noelleként tünteti fel magát, elhagyva a Cruise-t.