Barion Pixel Leonardo DiCaprio lenne a valódi kabbala pasi? Exét, Camila Morrone-t már új szerelmével örökítették meg – – Coloré

Leonardo DiCaprio lenne a valódi kabbala pasi? Exét, Camila Morrone-t már új szerelmével örökítették meg –

2024. 07. 21.

Hiába a szépség és a fiatalság, Leonardo DiCaprio oldalán nem marad meg túl sokáig egy nő sem.

A hét elején a modell Leonardo DiCaprio volt párja, Camila Morrone lelepleződött, amikor egy négyes randin vett részt Cole Bennett klip-rendezővel illetve barátaikkal, Kaia Gerberrel és az Elvis sztárjával, Austin Butlerrel – a képet IDE KATTINTVA lehet megnézni.

Egy forrás szerint a 27 éves Morrone és a 28 éves Bennett egymás kezét fogva igazán jól érezték magukat. A rendezvény, amin részt vettek, a Dom Pérignon eseménye volt a híres Hamptonsban.

A Daisy Jones & the Six című zenei sorozatban is szereplő Camila sokaknak bemutatta újdonsült randiját, az eseményen olyan hírességek voltak jelen, mint Naomi Watts, Evan Mock, Rachel Zoe és Evan Ross.

Leonardo DiCaprio 4 évig volt együtt a modellel.
Forrás: Jared Siskin/Getty Images

Az esemény részét képezte egy jachtos kirándulás egy 12 hektáros Water Mill-i birtokra, ahol a vendégek pezsgőt kortyolgattak, miközben Francis Mallmann sztárséf ételeit fogyasztották, például sókéregben sült lazacot és bárányt.

Bennett legutóbb Eminem új dalának, a Tobey-nak a videóklipjét rendezte, Big Sean és Babytron közreműködésével. A fiatal tehetség egy multimédiás céget is vezet, a Lyrical Lemonade-t. Camila színész családból származik, Al Pacino például a fogadott apja. Az ő párosuk tehát elég kompatibilisnek ígérkezik.

Leonardo DiCaprio jelenleg Vittoria Ceretti modellel jár, Morrone-val 2022 őszén szakítottak, 4 év együttjárás után.

Forrás: PageSix
Borítókép forrása: Jean Catuffe/Getty Images