Barion Pixel Tűzszünet a harctéren? Véget érhet az Angelina Jolie-Brad Pitt háború? – Coloré

Tűzszünet a harctéren? Véget érhet az Angelina Jolie-Brad Pitt háború?

2024. 07. 21.

A válás nem békemenet. Sőt, sok esetben a sárdobálás, az el nem múló harag a jellemző, amely akár a sztárvilágban is megmutathatja magát. Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata sem egy fáklyásmenet, de talán felloboghat a fehér zászló.

Mint ismert a sztárpár 2016-ban döntött úgy, hogy külön folytatják útjaikat. A válás azóta sem történt meg, de 2019-ben már jogilag is egyedülállónak nyilvánították mindkettőjüket. A csatájuk azóta is dúl, de most lengedezni látszik a fehér zászló.

Véget érhet a hercehurca?

A Mr. és Mrs. Smith forgatása zajlott 2005-ben, amikor Angelina Jolie és Brad Pitt menthetetlenül egymásba szeretett. A világ megőrült az új párosért és ők is egymásért. Hat gyermek és kilenc közös év után házasodtak össze 2014-ben, de az idill nem tartott sokáig. Két évvel később bombaként robbant a hír, hogy a dús ajkú színésznő benyújtotta a válókeresetet.

A családi perpatvar polgári perré is minősült, amikor közös francia birtokuk felett Jolie hozott döntést, és azt eladta. naná, hogy Pitt beperelte Jolie-t.

Fehér zászló
Kép forrása: Getty Images

Lobog a fehér zászló?!

Bár még elég távolról lehet látni, de zászlót, de a színésznő ügyvédje azt nyilatkozta, hogy Jolie:

…véget akar vetni a harcnak, és végre a családjukat a gyógyulás irányába állítani.

Ehhez az kellene, hogy Pitt visszavonja a felesége ellen indított keresetet – olvasható a Marie Claire oldalán. Ellenkező esetben a színésznőnek helytálló bizonyítékokat kell felmutatni a repülőgépes incidens esetében. Ez volt az a pont, amikor a színésznő végleg a válás mellett döntött. A repülőgépen ugyanis állítólag a sármos színész hátra vitte a feleségét és ott súlyos szavakat mondott a feleségének és bántalmazta is.

Ha véget is érne köztük ez a huzavona, a hat közös gyermekük mindenképpen megszenvedte mindezt, ráadásul apjukkal megromlott és elveszett a kapcsolatuk.

Nyitókép forrása: Getty Images