Barion Pixel Adele visszavonul – rajongók millió törtek össze, az énesnő elárulta az okát is – Coloré

Adele visszavonul – rajongók millió törtek össze, az énesnő elárulta az okát is

2024. 07. 21.

Adele egy kicsit belefáradt az ismertségbe, más kreatív szenvedélyeinek is hódolni szeretne a jövőben.

Adele szünetet tart, méghozzá tervei szerint nem is rövidet. Most Las Vegas-ban zárja turnéját, majd Münchenben állomásozik még egy picit, de utána elvonul bizonytalan időre. Egy német magazin készített vele interjút, ahol meglepő bejelentést tett, mikor megkérdezték, nem lesz-e új album, a 2021-es korong után. Adele azt felelte, elég “üres a tankja”, kimerítette a sok fellépés, és nem tervez egy jó darabig új zenét szerezni.

Adele
Forrás: Johnny Nunez/Getty Images

Egyáltalán nem tervezek új zenét. Nagy szünetet szeretnék ezek után, és azt hiszem, egy kis időre más kreatív dolgokkal szeretnék foglalkozni. Tudod, én például egyáltalán nem is énekelek otthon. Milyen furcsa ez?

– nyilatkozta a Rolling in the Deep előadója, és hozzátette, hogy bár imádja a közönségét, a koncerteket, rendkívül kimerül egy idő után.

Az interjúban Adele őszintén beszélt a hírnévvel kapcsolatos viszonyáról is, és bevallotta, hogy hiányzik neki az anonim élete, mielőtt híres lett volna.

Nem szeretek híresnek lenni. Szeretek zenélni, énekelni és azt, hogy az emberekre hatok vele, és szeretik… de a hírnév felhajtós oldalát teljesen utálom, és sok apróság hiányzik abból, aki előtte voltam.

– mondta.

A Grammy-díjas művész részére Münchenben egy pop-up stadiont állítottak fel, ahol 10 előadásból álló koncertsorozatot ad augusztus folyamán. Egy jó darabig mi magyarok biztosan nem kerülünk földrajzilag közelebb a világsztárhoz.

Forrás: Hollywood Reporter
Borítókép forrása: Johnny Nunez/Getty Images