Barion Pixel Emily Blunt megható dolog miatt vonul vissza a színészettől, az okát is elárulta – Coloré

Emily Blunt megható dolog miatt vonul vissza a színészettől, az okát is elárulta

2023. 07. 14.

Azért megijedni nem kell, nem végérvényesen hagy fel Emily Blunt a pályájával.

A Hang nélkül és a Mary Poppins filmek sztárja, Emily Blunt körülbelül 1 év szünetet szeretne tartani a filmes projektekben, árulta el egy friss interjúban. Több időt akar tölteni gyermekeivel és családjával, mert úgy érzi, erre van most szükségük.

A 40 éves színésznőnek két gyermeke van, a 9 éves Hazel és a 7 esztendő Violet, férjével, John Krasinskival , akivel hétfőn ünnepelték 13. házassági évfordulójukat.

Idén nem dolgozom. Tavaly is elég keveset dolgoztam, és a legidősebb babám kilenc éves, tehát az egyszámjegyek utolsó évében járunk már vele. És egyszerűen úgy érzem, vannak olyan sarokkövei a napjuknak, amelyek olyan fontosak, amikor kicsik, velük kell azt megélnem.

– magyarázta Emily Blunt a Table for Two podcastben.

Emily Blunt
Forrás: Frazer Harrison/BAFTA LA/Getty Images

Emily arról is mesélt, hogyan töltik általában együtt a reggeleiket férjével, Krasinskival.

Megmentettünk egy kölyökkutyát, aki csodálatos… nem akartam kutyát, de a gyerekek drukkoltak érte, és John készen volt rá. Utólag már nem bánom, korán kell kelni ezzel a kutyussal, így John és én tudunk beszélgetni reggel, utolérjük magunkat, és tényleg beszélgetünk, mielőtt a gyerekek felkelnek, meg minden.

Blunt és Krasinski a gyerekeikkel Brooklynban élnek, és közvetlen szomszédaik Matt Damon és a felesége, Luciana Barrosó, akikkel már jó barátok voltak korábban és imádja, hogy a közelükben vannak. Szerinte csodálatos és szép emberek, gyakran vacsoráznak együtt, a gyerekeik pedig jó barátok.

Nemrég egy képet is posztoltak a közösségi médiában, amin a híres szomszédok mellett ott ül velük Cillian Murphy is, aki szintén szerepel velük az Oppenheimer filmben.

Emily Bluntot legközelebb a Pain Hustlersben láthatjuk, Chris Evans, Andy Garcia és Catherine O’Hara mellett a főszerepben, október végén a mozikban.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Pascal Le Segretain/Getty Images