Barion Pixel „Boldogabb nem is lehetnék” – Armie Hammer megszólalt 3 évvel azután, hogy Hollywood kitaszította őt – Coloré

„Boldogabb nem is lehetnék” – Armie Hammer megszólalt 3 évvel azután, hogy Hollywood kitaszította őt

2024. 07. 20.

Armie Hammer karrierje egy csapásra véget ért, mikor azt állították, erőszakos, sőt, kannibál hajlamai vannak.

Armie Hammer a Club Random podcast vendégeként beszélt őszintén a bukásával kapcsolatban, amikor is 2021-ben napvilágra kerültek a szexuális zaklatással kapcsolatos vádak, és kiderült, hogy saját családja is elfordult tőle, miután anyagi csődbe került mindezek után. Azt mondta Bill Maher műsorvezetőnek, hogy akkor teljesen összetört és padlóra került, de ma már nem is lehetne boldogabb, hogy mindez így alakult.

Mielőtt elveszítette volna ugyanis a vagyonát, a 37 éves színész elmagyarázta, hogy életmódja a biztos halálba vezetett volna.

Az életem egy bizonyos módon zajlott, és ez kellett, ez Newton törvényei szerint alakult. A mozgásban lévő tárgy mozgásban marad, hacsak nem hat rá külső erő. Az életem mozgásban volt. Sok pénzt kerestem. Sokat ittam. Sokat drogoztam. Keményen buliztam. Nagyon laza és meggondolatlan voltam azzal kapcsolatban, amit szöveges üzenetekben írtam másoknak. És kockázatos viselkedést folytattam.

A Szólíts a neveden sztárja elmesélte, hogy a botrányokat túlélve teljesen új életet alakított ki magának. Reggelente meditál, a közösségi médiát szinte zéróra rakta, és ez felszabadító érzés. Korábban azzal foglalkozott, hogy mások mit gondolnak róla, milyennek kéne lennie, és ettől teljesen kisiklott a személyisége.

Armie Hammer
Forrás: Christopher Polk/gettyimages

A bántalmazás vádjait Armie Hammer tagadta, a Los Angeles megyei kerületi ügyészség pedig végül nem emelt vádat ellene. Ennek ellenére 10 éves házassága tönkrement, a karrierje befuccsolt és elfordultak tőle az emberek. Utólag azt mondja, nem bánja. Miután mindenki utál és nem akarnak tőled semmit, nem kell megfelelned, csak magadat elfogadnod, és ez a lényeges – akkor minden a helyére kerül.

Forrás: PageSix
Borítókép forrása: Jason LaVeris/gettyimages