Barion Pixel Így ropja David Beckham, míg felesége Spice Girls-t énekel – Videó! – Coloré

Így ropja David Beckham, míg felesége Spice Girls-t énekel – Videó!

2023. 07. 25.

David Beckham tökéletes háttértáncosa volt feleségének, aki a Spice Girls egyik slágerét énekelte.

Ritka helyzetben láthattuk David Beckhamet, ugyanis felesége oldalán táncolt, aki épp az egyik legismertebb Spice Girls-dalt, a Say You’ll be There-t adta elő. A választás nem véletlen, ugyanis a hírek szerint hamarosan újra összeállnak a lányok, hogy együtt énekeljenek!

Victoria Beckham egy videót is közzétett arról, ahogyan egy Miamiban töltött karaokepartin énekli egyik régi slágerét.

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come 🤫!! 🎶🎤

♬ original sound – Victoria Beckham

Nem ez volt az egyetlen életkép, amit a pihenésükből láthattunk, ugyanis az Instagramon látható, ahogy az énekesnő és focista férje a barátaikkal pózolnak, akik között a sztárfodrász, Ken Paves is jelen volt. Victoria Beckham még a posztjába is beleírta, hogy mennyire szereti a férjét, így a sztárpár a jelek szerint teljesen kikapcsol a munka világából.

A párnak ünnepelni is van oka, ugyanis az Inter Miami nevű csapat, aminek Beckham a társtulajdonosa megnyerte az aktuális mérkőzését, ráadásul a csapathoz nem más csatlakozik, mint Lionel Messi! A partira olyan emberek kaptak meghívást, mint LeBron James, Serena Williams vagy Kim Kardashian.

Amit a Spice Girls egyesüléséről tudni lehet

A ’90-es évek egyik legismertebb lánycsapata 2024-ben jubileumi koncertre készül, ugyanis harminc éves lesz a mára már passzív banda. Éppen ezért hatalmas hír a rajongók számára, hogy újra összeállnak. A lányok sok meglepetéssel készülnek, s egy volt közülük az is, hogy még Victoria Beckham is rábólintott a koncertre. Emellett egy, a közönség számára eddig ismeretlen képkockákból álló dokumentumfilmet is bemutatnak az együttesről. Nem ez az első újraegyesülésük, ugyanis a 2012-es londoni olimpiai játékok megnyitóján is láthattuk a bandát.

A Spice Girls 30. születésnapját ünnepli jövőre, így különleges koncerttel készülnek
A Spice Girls 30. születésnapját ünnepli jövőre, így különleges koncerttel készülnek / Kép forrása: Brian Rasic / Getty Images

Victoria egy korábbi interjúban azt mondta, hogy nagyon fontos volt számára a lánycsapat, de a munkája és a gyermekei mellett ma már nem tudna teljesen elköteleződni mellette. Amikor arról kérdezték az énekesnőt, hogy olyan hologramos technikával készült koncertet, mint ami az ABBA esetében volt el tudna-e képzelni, bólintott. Erre az összes Spice Girl helyeselt, így ki tudja, még az is lehet, hogy egyszer hologram formában élhetjük újra a ’90-es évek egyik legjobb időszakát!

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images