Barion Pixel Színház a függöny mögött: Kautzky Armand podcastel! – Coloré

Színház a függöny mögött: Kautzky Armand podcastel!

2022. 03. 31.

A podcastek világa lassan mindenkit beszippant, így történt ez Kautzky Armanddal is, aki a színházi életről faggatja azokat a kollégákat, akiknek a munkája a nézők előtt rejtve marad.

Kautzky Armand nevét szinte mindenki ismeri, de ha mégsem, bizonyosan nincs olyan, aki hangját ne hallotta volna valahol, hiszen nemcsak színpadon szórakoztat játékával, hanem reklámokban és szinkronban is, ráadásul sokáig tőle tudtuk meg, ha a hívott szám nem volt kapcsolható.

Ezúttal is a mikrofon mögül jelentkezik be, ám ezúttal riporterként hallható! A Színház a függöny mögött című sorozat február végén indult a Podpad-en, melynek során a színész olyan kollégákkal beszélget, akik a színpadon kívül vesznek részt a színházak életében.

Kautzky Armand megszólaltatott már játékmestert, rendezőt, asszisztenst, kellékest, hangmérnököt és művészeti titkárt is.

Színház a függöny mögött Kautzky Armanddal
Izgalmas történetek művészeti titkároktól, kellékesektől és játékmesterektől / Kép forrása: Podpad

A sorozatban lehetnek ismerős nevek, így például Bencze Ilona vagy Radó Denise, de a közönség számára ismeretlen színházi dolgozók történetei is rendkívül izgalmasak, hiszen általuk azt is megismerhetjük, hogy mi történik a színpadon kívül, a színházak épületében.

A műsorvezető egyfajta kapocs is a hallgató is a szakemberek között, hiszen a beszélgetés hevében sokszor elhangzik olyan kifejezés, amit laikusok nem érthetnek, ám Kautzky Armand rendkívül kedvesen, szinte észrevétlenül, őszinte érdeklődéssel – a választ mégis nyilvánvalóan ismerve – kérdez rá az olyan részletekre, melyek által mi is teljesen megérthetjük egy színház működését.

Ha mindig is érdekelt a színházak világa, ne hagyjátok ki Kautzky Armand podcastjét!