Barion Pixel Nőnap 2024 Coloré: 5 író, 5 cikk, ami mindenkit inspirált – Coloré

Nőnap 2024 Coloré: 5 író, 5 cikk, ami mindenkit inspirált

2024. 03. 08.

A nemzetközi nőnapon szerintem illik megállnunk egy fél pillanatra az előtt az 5 inspiráló nő előtt, akik nap mint nap építik a Coloré felületét és színesítik azt munkájukkal.

A nemzetközi nőnapon szerintem illik megállnunk egy fél pillanatra az előtt az 5 inspiráló nő előtt, akik nap mint nap építik a Coloré felületét és színesítik azt munkájukkal.

Women 1487825 1280

Sose szerettem azt, ha valaki egy virággal és vagy csokival, vacsival letudja a nőnapot. Amúgyis médiamunkásként szinte ömlik rám ezen a napon is a sok-sok hír, csinos, tehetséges, követendő inspiráló nőkről. Szólhatna ez a cikk most az olyan kedvenceimről, mint Cate Blanchett, Meryl Streep, Polgár Tünde, Hevesi Kriszta, Annie Ernaux vagy Sally Rooney, de aztán rá kellett jönnöm; nekem minden nap nőnap van! Na, pasiként furán hangzik valóban, de ha látnátok milyen tehetséges nőkkel vagyok körbevéve, akkor megértenétek. Nektek nem mond semmit, ha azt mondom Anikó CEO, Niki, Stella sales, Annamari irodavezető vagy Eszter a pénzügyről, pedig ma őket is ünnepeljük. Azonban volna itt még 5 kiváló író, munkatárs, harcostárs, akikkel nap mint nap értetek dolgozunk, és akik nap mint nap inspirálnak engem.

Vintage Typewriter With Paper Page And Rose Flower
Vintage Typewriter With Paper Page And Rose Flower

Coloré: Bécsi Éva

Igazi cosmoanyu, aki legyen szó baba-mama anyagról, celebinterjúról vagy egy feltörekvő vállalkozóról, minden témából a maximumot hozza ki. Mindig is irigyeltem az energiáit és azt a fajta kreativitását, amit hétről hétre megcsillogtat a Colorén. Horváth Gréta sztorija önmagában is elég inspiráló, de Évi tollából egyenesen kihagytathatatlan.

https://colore.hu/eletmod/sztarok/horvath-greta-30-kilo-fogyas-parkapcsolat/

Coloré: Bíró Eszter

A csillagokkal kapcsolatban sokszor szkeptikus vagyok, de Eszterrel kapcsolatban ilyen aggályaim sose voltak. Régi harcostárs, aki tűpontos és profi, legyen szó bármilyen témáról. Az ezotéria és a brit királyi család szakértőjeként elég nehéz az anyagai közül választanom, de a megérzésem vagy a csillagok azt mondják, legyen Harry a befutó!

https://colore.hu/eletmod/sztarok/harry-herceg-voros-haj/

Coloré: Karsa Tímea

Timi és köztem bár fizikailag 2000 km van, de munkatársként és magánemberként is azt gondolom, hogy pillanatok alatt egy húron pendültünk. Szeretjük a retrót, a jó konyhát és persze a jó kvízeket. A legutóbbi kvízével bizony rajtam is kifogott, pedig – igen bevallom – ezekből a sorozatokból párat én is láttam suli után. Természetesen anyukám és a nagyim nézte😉

https://colore.hu/szelavi/kultura/szappanopera-kviz/#google_vignette

Coloré: Rónai Márta

Bevallom Márti volt nekem a nagy kérdőjel; nem tudtam belőni. Aztán amikor elkezdtem olvasni a munkáit rájöttem, hogy egy nagyon szuper humorú csajjal van dolgom, aki legyen szó szimpla hírről vagy egy nagyinterjúról, képes valami extrát belecsempészni a mondandójába. Rettenetesen tisztelem benne, hogy érdekli és megindítja a kisemberek sorsa, és igyekszik felkutatni a mindennapok hőseit, úgy mint Kocsis M. Brigitta.

Coloré: Vida Dóra

A csapat legfrissebb tagja, aki pillanatok alatt atomrobbanás-szerűen durrant be a Coloré életébe! Trendi, vagány nő, aki nem mellesleg édesanya, és kiváló humora is van. Bevallom nála is sokszor azt érzem, amit Évinél; ha fele annyi energiám lenne, mint neki, már indulnék a választáson😊Ritka az olyan eset, amikor valakinek irigylem a stílusát, a „tollát” de Dóri is abba a szűk társaságba tartozik, csak nézzetek bele ebbe a pikáns anyagába!

Ezúton szeretnék nektek, kedves kollégáim, mindenkinek a kiadónál, de legfőképpen nektek, kedves olvasóink boldog nőnapot kívánni!