NapiJó: Zack Snyder: Az Igazság Ligája

A képregényfilmek szerelmeseinek, azon belül is a DC-stúdió rajongóinak kedvezett a március, ugyanis felkerült a 2017-es Az Igazság Ligájának rendezői változata az HBO Max streaming-felületre.

Forrás: northfoto.com

A forgatás annak idején Zack Snyder vezetésével kezdődött el, azonban a rendező húszéves lánya öngyilkossága miatt otthagyta az utómunkálatokat. A filmet így Joss Whedon fejezte be, aki a rajongók és a kritikusok szerint is rémes munkát végzett, és a premier után kampány indult #ReleaseTheSnyderCut néven, vagyis mindenki a Snyder által megvágott rendezői változatra volt kíváncsi. A rendező végül beadta a derekát.

Aki látta az eredetit, de elégedetlen volt vele, az azért, aki pedig még nem, annak pedig azért érdemes megnéznie az újravágott mozit, amelyben Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Superman (Henry Cavill), Cyborg (Ray Fisher), Aquaman (Jason Momoa) és a Flash (Ezra Miller) száll szembe a Földet fenyegető gonosszal. A sztori természetesen nem sokban különbözik a 2017-es filmtől, de a látvány és a hangulat fényévekkel jobb és hatásosabb, valamint rengeteg kimaradt jelenetet is tartalmaz majd a közel négyórás alkotás. Magyarországon az HBO GO kínálatában keressétek!

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!
NEKED AJÁNLJUK

Ana de Armas újra szerelmes – Ő lenne az új választottja