Mikulás a Normafánál

A főváros fölé magasodó Normafának önmagában is egészen különleges az atmoszférája. De mindez december elején meghatványozódik, amikor hó lepi el a tájat, a Normafa Rendezvényházba pedig meglepetés ajándékaival és remek programokkal várja a családokat maga a Mikulás.

Igazi téli varázslatban lehet része azoknak, akik december negyedikén, ötödikén vagy hatodikán ellátogatnak a Normafa Rendezvényház Mikulás-programjára. Hiszen amellett, hogy a gyerekek találkozhatnak a Mikulással, részt vehetünk kézműves foglalkozásokon vagy készíthetünk isteni mézeskalácsot. A legkisebbeket babasarok várja, míg a legnagyobbak egy bögre forralt barral melengethetik magukat. De lesz állatsimogató és arcfestés, a Gyermekvasút pedig ezúttal is vidáman robog majd velünk a téli tájban.

Jelentkezni két órás turnusokban lehet, 10:00, 12:00, 14:00 és 16:00 órai kezdettel, mindhárom napon. Nincs min gondolkozni – biztosítsuk helyünket mielőbb az info@normafarendezvenyhaz.hu e-mail címen, hiszen jegyek csak korlátozott számban kaphatóak!

Napijo Mikulas Normafa 2
Kép forrása: Shutterstock/Puzzlepix
Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hihetetlen! Megszületett Nick Jonas és Priyanka Chopra első közös gyermeke