Barion Pixel A Ma este felnövünk pontosan az a színdarab, amire most égető szüksége van a világnak – Coloré

A Ma este felnövünk pontosan az a színdarab, amire most égető szüksége van a világnak

2022. 03. 08.

A londoni premier után a Centrál Színházban mutatkozik be a vígjáték.

Aki látta a Centrál Színház repertoárjának levehetetlen és megunhatatlan, Ma este megbukunk című darabját, annak kötelező megtekintenie a március 5-én debütált Ma este felnövünk című vígjátékot is, a Mischief Theatre nagy sikerű komédia alkotócsapatának legújabb alkotását.

Miről szól a Ma este felnövünk?

A darabot ezúttal is Kirsty Patrick Ward rendezte, melyben viszontláthatjuk a Ma este megbukunk csapatának szereplőit – Ágoston Katit, Mészáros Andrást, Rada Bálintot és Schmied Zoltánt –, Földes Eszterrel, Trokán Nórával és Fehér Tiborral pedig most először találkozhatunk a mulatságos történet „folytatásában”. Egy általános iskolai osztályban járunk – csupa kétbalkezes, elviselhetetlen, mégis cuki kölyök -, az ő felnőtté válásukat követhetjük végig az általános iskola kezdetétől egészen az érettségi találkozóig.

A Ma este felnövünk – a nosztalgikus, kilencvenes éveket idéző slágerek mellett – azért is különleges, mert a színészek ugyanazt a szerepet játszhatják el kisiskolásként, serdülőként, és a harmincas éveikben járó felnőttként is. Henry Lewis, Jonathan Sayer és Henry Shields szerzők néhol abszurd, néhol röhejes, néhol megható jeleneteit és csattanóit az teszi igazán nagyszerűvé, hogy iskolás éveinkben mi magunk is átéltük az általuk ábrázolt életszituációkat. A szórakozás garantált, hiszen bármilyen jól alakítjuk a flegma kamasz vagy a kiégett felnőtt szerepét, legbelül azért örökre gyerekek maradunk.

Borítókép forrása: Centrál Színház

/szelavi/napijo/ma-este-felnovunk/