Barion Pixel Légy kreatív! 5 különleges workshop, amire el kell menned a következő egy hónapban – Coloré

Légy kreatív! 5 különleges workshop, amire el kell menned a következő egy hónapban

2023. 05. 19.

Régóta tervezegeted, hogy belevágsz valami újba, kiéled a kreativitásod és elsajátítasz valami különleges tudást? Itt az ideje, hogy megvalósítsd az álmodat! 5 különleges, kreatív, kezdőknek szóló workshopot gyűjtöttünk össze segítségül!

Kezdő biopamut-póló workshop

A Pinkponilo egy kreatív stúdió, amely mindig szem előtt tartja az etikusságot és a fenntarthatóságot, és hiánypótló workshopokat, kurzusokat szervez időről időre Pest belvárosában. Május 31-i programjukon is fenntartható és maradék textileket és festékeke használnak majd. Ezen a workshopon ráérezhettek a varrás ízére és közelebb kerültök majd az elasztikus, ruganyos anyagok varrásához, akár először használtok gépet, akár csak nagyobb gyakorlatot szereznétek a varrásban.

Facebook-esemény

Nyomódúcos textilmintázás

A somogyvámosi Krisna-völgy önmagában is különleges helyszín, amely minden programot egyedivé tesz. A krisnások hétről hétre, hónapról hónapra készülnek oktató jellegű programokkal, van például főzőkurzusuk, biokertész-workshopjuk, és textilkészítő eseményük is. Ezen a május 27-i Nyomódúcos textilmintázás workshopon megtanulhatsz növényekből festékeket készíteni, különböző növényi és szintetikus festékekkel, illetve kézzel faragott fa nyomódúcok segítségével textilre gyönyörű mintákat nyomni, valamint egyszerű módon saját magad nyomódúcokat készíteni.

Facebook-esemény

Parfümkészítő workshop

Minden hónapban, legközelebb pedig június 22-én készíthetsz parfümöt a Harmónia Palotában. Amellett, hogy megtalálhatod és elkészítheted az egyedi illatodat, bepillantást nyerhetsz az ásványok és az illóolajok kapcsolatába, valamint testi-lelki jótékony hatásaiba is.

Facebook-esemény

Khara Woods Festes Workshop Unsplash
Khara Woods / Unsplash

Tanulj bútort festeni! Annie Sloan-alaptechnikák workshop

Ez egy tudásfókuszú, elsősorban technikai jellegű workshop, ahol egy mintadeszkán gyakorolhatod a bútorfestés lépéseit. Közben megtudhatod, ki Annie Sloan és hogyan alkotta meg a világ első krétafestékét, tanulhatsz az ecsetekről, a színválasztásról, a különböző technikákról. Mindezt remek hangulatban a Nemiskacat alapítójával, Biatorbágyon, május 25-én.

Facebook-esemény

Övtáska-workshop

Készítsd el a saját egyedi övtáskádat a Stitch Budapestben! álaszd ki, hogy milyen méretet és fazont szeretnél varrni. Az övtáskához választhatsz a műhely alapanyagaiból, de hozhatsz saját anyagot is. A május 27-i eseményt Víg Zsuzsanna oktató vezeti.

Facebook-esemény

Nyitókép: Darling Arias / Unsplash