Barion Pixel Halloween az Állatkertben – Coloré

Halloween az Állatkertben

2021. 10. 27.

Miután október 29-én a nappalt leváltja a sötét éjszaka, a Fővárosi Állat- és Növénykertben egy különleges, és egyben vérfagyasztó éjszakai élet veszi majd kezdetét, tele szellemekkel, boszorkányokkal, varázslattal, és rengeteg izgalmas halloweeni programmal.

Felsorolni is nehéz azt a temérdek programot, mellyel a szervezők este 18 órától várnak minket az Állatkertben. Számos tüzes produkció hoz majd fényt a korom sötétségbe, bátorságpróbán vehetünk részt, de benevezhetünk egy családi tökfaragásra vagy kézműveskedésre is. A legkisebbek arcfestés segítségével bújhatnak boszorkánybőrben, és emellett rémmeséknek is fültanúi lehetünk. Persze az állatok sem maradhatnak ki a buliból: megtudhatjuk például, hogy egyes állatokat miért tartunk rémisztőnek, vagy hogyan kerülnek összefüggésbe a szellemekkel.

Nemcsak a parti hangulat miatt lesz érdemes minden 14 éven aluli gyermeknek jelmezt magára öltenie, vagy arcfestéssel, töklámpással érkeznie, hanem mert így mindössze 200 Ft lesz számára a belépőjegy.

Halloween Program az Állatkertben
Kép forrása: Shutterstock/PuzzlePix
Borítókép forrása: Shutterstock/PuzzlePix