Barion Pixel Csípős interjúkörülmények – nézzetek ti is Hot Ones-t! – Coloré

Csípős interjúkörülmények – nézzetek ti is Hot Ones-t!

2022. 02. 18.

Interjúzni „bárki” tud, kérdésekre felelni a pályafutásáról minden színésznek illik – de mi van akkor, ha közben olyat eszik, amitől a torkán akadnak a szavak? Ez a Hot Ones.

A First We Feast amerikai gasztromagazin 2014-ben indította el YouTube csatornáját, itt találjuk a zseniális Hot Ones-t is. A koncepció egyszerű, mégis nagyszerű: a műsorvezető Sean Evans hétről hétre újabb sztárvendéget ültet le asztalához, és faggatja őt aktuális munkáiról, karrierjéről, álmairól, életéről.

Hot ones
Forrás: Youtube

De hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog, mindeközben fűszeres csirkeszárnyakat ropogtatnak, amiket tíz különböző chili szószba mártanak. Mindegyik szósz erősebb az azt megelőzőnél, így a legtöbb színésznek nagy kihívás koncentrálni, beszélgetni Evanssel és értelmesen válaszolni a feltett kérdésekre, miközben szájukat marja és égeti a chili, izzadnak és könnyezik a szemük.

A műsorvezető (és csapata) rendkívül felkészült, olyan infókat húz elő a tarsolyából, amikre talál még a kérdezettek sem emlékeznek, így mindig érdekes, és a csípős ételekkel küzdő hírességek „kálváriájának” köszönhetően pedig vicces beszélgetések kerekednek ki. Több tucat sztár ült már le Sean Evanssel szemben, Priyanka Choprától elkezdve Ricky Gervaisen át Elizabeth Olsenig, van miből válogatunk, ha belekezdenénk ebbe a videósorozatba.