Barion Pixel Visszatér a képernyőkre A Séf meg a többiek című sorozat – Coloré

Visszatér a képernyőkre A Séf meg a többiek című sorozat

2022. 11. 27.

Ma este visszatér A Séf meg a többiek című szituációs komédia. Az új epizódokat hetente láthatod az RTL-en.

A Séf meg a többiek magyar sorozat november 27-én tér vissza az RTL képernyőjére. A budapesti fine dining étteremben játszódó szituációs komédia 2022-ben indult, Anger Zsolt és Spáh Dávid készítette az orosz Igen, Séf című sorozat alapján.

Újra megnyitja kapuit a Monet étterem: új epizódokkal folytatódik A Séf meg a többiek! Visszatér az alkoholista és sportfogadás-függő Győző séf, tovább bonyolódik Milán és Viki románca, a Séf és Júlia közötti rivalizálás pedig új szintre lép majd.

– írják Facebookon a készítők az új epizódokat bejelentő posztban.

A Séf meg a többiek
Kép forrása: Facebook / A Séf meg a többiek

A sorozat főszereplője, Milán (Jéger Zsombor), aki egy szerencsés véletlen által a sereg kantinjából egy fine dining étteremben találja magát. Felfedezője Budapest egyik legmenőbb helyének tulaja. Döme (Juhász István) azonban a munkatársaknak elfelejt szólni az új kolléga érkezéséről, Báron Győző (Schneider Zoltán), a séf pedig nem fogadja kitörő örömmel az új beosztottját.

A Séf meg a többiek történetében van minden, ami egy jó szitkomhoz kell: humor, jó színészek, szerelmi szál és egy érdekes ötlet. Azért valljuk be, mind belesnénk egy fine dining étterem kulisszái mögé, még akkor is, ha nagyon reméljük, hogy a valóságban nagyon nem úgy néz, mint ebben a műsorban. De állandó dráma és problémák nélkül nem is lenne izgalmas egy sorozat, igaz?

A Séf meg a többiek egy szórakoztató szitkom

A Séf meg a többiek korrektül sikerült, szerencsére hazánkban is egyre jobb sorozatok és filmek készülnek, lassan pedig a kereskedelmi televíziók is felnőnek a feladathoz. A szakácsokról szóló szitkom teljesítménye azért még kicsit hullámzó, olykor kapkodó, máskor viszont lassú, de abszolút nézhető, sőt szórakoztató.

A színészek mindent megtesznek, hogy jól szórakozzon a néző, azt az egy-két gyengébb alakítást könnyen meg lehet nekik bocsátani. A legtöbb baj a forgatókönyvvel van: néha sajnos, nem jól lövik be az írók és a rendezők, hogy melyik szituációra mennyi időt érdemes áldozni. Egyes részeket nyújtanak, mint a rétestésztát, máskor pedig egy 40 perces epizódnyi sztori szuszakolnak be 20 percbe, ami miatt csak kapkodjuk a fejünket.

Azonban ahhoz képest, hogy itthon nincs túl nagy történelme a szituációs komédiáknak, A Séf meg a többiek egészen jól sikerült. A rövidsége miatt egy fárasztó estén is alkalmas egy kis kikapcsolódásra.

A Séf meg a többiek
Kép forrása: Facebook / A Séf meg a többiek

Borítókép forrása: Facebook / A Séf meg a többiek