Barion Pixel Zachary Quinto és Lukas Gage olyan fekete komédiában brillírozik, ami hiánypótló a queer filmek között – Coloré

Zachary Quinto és Lukas Gage olyan fekete komédiában brillírozik, ami hiánypótló a queer filmek között

2024. 09. 08.

Zachary Quinto karaktere felbéreli Cameront egy felnőtt masszázsra, ám a dolgok sötét fordulatot vesznek, ez azonban egy vicces, mégis megható önismereti utazáshoz vezet.

Zachary Quinto és Lukas Gage olyan queer színészek, akik pár év alatt igazi A-listások lettek és zseniális tehetségüket a legtöbb rendező igyekszik kihasználni. Így tett Rightor Doyle is, aki megcsinálta velük a Down Low című fekete komédiát, ami egyszerre mutat görbe tükröt a queer közösségnek, ugyanakkor megmutatja ennek szép oldalát is.

A film egy meleg férfiról szól (Gary, akit Zachary Quinto alakít), aki eddig elfojtotta valódi énjét és tisztes házasságban élt – de ennek vége. Gary meghív egy srácot, hogy masszázst adjon neki (Cameron, Lukas Gage), ám az ráébreszti, eddig mit hagyott ki. Egy furcsa és komikus baráti kapcsolat indul, amely aztán kibontakozik, máskor meg éppen szétbomlik, miközben becsusszan egy kis haláleset is egy Grindr randi közben.

zachary quinto
Forrás: imdb

Egy igazán meleg filmet akartam készíteni igazán meleg embereknek. A film nem kér bocsánatot a tipikusan queer, bennfentes poénokért. Rengeteg rétegzett vicc van benne, ami rezonál a meleg közönséggel. A film mindenkihez szólhat, ha ők úgy döntenek, hogy mernek magukra ismerni benne. Nekem elég sötét a humorérzékem, de rengeteg szépséget látok a komédiában és a tragédiában is, és ezek a filmben össze vannak gyúrva.

– mondta a rendező.

Már a trailer is messzemenően vicces, és akkor még alig láttunk valamit! Zachary Quinto mellett ott tündököl Judith Light is, a forgatókönyvet részben pedig maga Lukas Gage jegyzi. Remélhetőleg nálunk is befut majd valamelyik streamingen.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: imdb