Barion Pixel Vadiúj Harry Potter-könyv érkezik: mutatjuk miről szól a varázslótanonc ismertlen története! – Coloré

Vadiúj Harry Potter-könyv érkezik: mutatjuk miről szól a varázslótanonc ismertlen története!

2024. 10. 12.

Idén karácsony környékén érkezik a legújabb Harry Potter könyv a könyvesboltokba. A Karácsony a Roxfortban című kötet az első Harry Potter-könyv, vagyis a Bölcsek köve alapján készült gazdagon illusztrált kiadás.

Roxfort, Roxfort-kvíz, Harry Potter, J.K.Rowling
Roxfort, Forrás: Getty

Mit várhatunk az új Harry Potter könyvtől?

A leírás szerint:

„Közeledett a karácsony. December közepe táján, egy éjszaka fél méter hó hullott le a Roxfortra.” Így kezdődik Harry első varázsvilágbeli karácsonyának szívmelengető története.
Az óriási fenyőfákkal feldíszített nagyterem, a Griffendél klubhelyiségében töltött meghitt este, az ajándékok karácsony reggel – mindezek olyan melegséggel, jó ételekkel, barátokkal és varázslatos meglepetésekkel teli ünnepet varázsolnak Harrynek, amit soha nem fog elfelejteni!

Karacsony A Roxfortban
Forrás: Animus kiadó

A kötet szövege J.K. Rowling Harry Potter és a bölcsek köve című regényéből való, és Ziyi Gao ragyogó rajzai változtatják önálló és feledhetetlen karácsonyi könyvvé. A legkisebbeket is elbűvöli majd, főleg, ha közösen olvassuk velük.

A könyv megjelenési dátuma még nincs meg, de október 15-től már előrendelhetik a fanok, hogy az ünnepekre már biztos náluk legyen a legújabb kötet!