Barion Pixel Izgalmas jelenetet várhatunk a The Crown című sorozat következő évadában – fotót közölt a Netflix – Coloré

Izgalmas jelenetet várhatunk a The Crown című sorozat következő évadában – fotót közölt a Netflix

2023. 09. 06.

Károly és Kamilla esküvője lesz egyik fontos pontja a The Crown című sorozat hatodik és egyben utolsó évadának, amit a Netflix ígérete szerint még idén láthatunk.

Károly és Kamilla esküvője érkezik

Károly herceg és Camilla Parker-Bowles esküvője részese lesz a The Crown, vagyis magyarul A korona című Netflix-sorozat következő évadának. A streaming szolgáltató egy hatodik évados promóciós fotót osztott meg a rajongókkal, amin az esküvőjük egy sokat eláruló kelléke látható.

Korábban is sejteni lehetett, hogy Károly második esküvője is bekerül az utolsó évadba, ugyanis Dominic Westet és Olivia Williamst jelmezben látták az angliai Rochesterben. Károly és Kamilla 2005 áprilisában házasodtak össze a windsori kastély Szent György-kápolnájában.

Még idén vége lesz a The Crownnak

Az esküvő részletes ábrázolása a The Crown hatodik évadában azért is érdekes, mert Diana hercegné és Károly herceg esküvője korábban szinte csak utalás szintjén volt látható az epizódokban. Akkor Emma Corrin, aki Diana hercegnét alakította fiatalkorában elárulta, hogy feleslegesnek tartották, hogy megmutassák az esküvőt, mivel azt a YouTube-on bárki megnézheti.

Tíz másodperc alatt megnézheted, így nem hiszem, hogy lenne értelme újrateremteni.

Josh O’Connor, a fiatal Károly hozzátette:

Ezért olyan jó a The Crown. Peter Morgant nem érdekli, hogy megmutassa neked az esküvőt, mert igen, Emmának igaza van, csak felmész a YouTube-ra, és megnézheted.

Majd elmagyarázta, hogy a legtöbb történelmi esemény csak azért került bele a sorozatba, hogy a néző tudja, hogy nagyjából mennyit írhatunk éppen.

Szerintem az összes történelmi esemény az idővonal miatt fontos, hogy a nézők tudják, hol tartunk. Beleteszi Thatcher megválasztását, és ez szó szerint csak azért van, hogy a közönségnek elmondja: >>Rendben, itt vagyunk<<, ahelyett, hogy kiírná a képernyőre, hogy >>1981. december 20.<<, vagy bármi más. Alapvetően történelmi eseményekkel jelzi a történetet. De ami még érdekesebb, mivel Károlynak és Dianának egy bizonyos módon kell viselkednie az esküvőjük napján, nem látjuk az árnyalatokat; míg amikor zárt ajtók mögött zajlik, [mint] a próba, nagyobb szabadságot kapunk az alkotásra és a fikcióra.

A The Crown hatodik évada a sorozat utolsó etapja lesz. Még pontos premierdátumot nem tudunk, de a posztban a Netflix azt ígéri, hogy a sorozatnak még idén vége lesz, így valószínűleg 2023-ban várható.

Forrás: Just Jared 1, 2

Borítókép forrása: Mike Kemp / Contributor / In Pictures / Getty Images