Barion Pixel Taylor Swift támogatja Selena Gomezt a visszatérésben – Coloré

Taylor Swift támogatja Selena Gomezt a visszatérésben

2023. 08. 28.

Selena Gomez augusztus 25-én adta ki az új dalát, a Single Soont, amit úgy tűnik, hogy a legjobb barátnője, Taylor Swift is imád. A két énekes-dalszerző már régóta támogatja egymást a zenében, és ez most nincs másként

Taylor Swift támogatja Selena Gomezt

Éppen, hogy csak felkerült Selena Gomez legújabb klipje, Taylor Swift azonnal üzent az énekesnőnek. Instagram Storyban megosztott egy képernyőképet a dalhoz készült videóklipből, amelyhez üzenetet is írt:

Amikor a legjobb barátod a legjobb. Erre fogok táncolni örökké, azt hiszem

– írta a bejegyzéshez.

Selena Gomez ezután megosztotta Taylor Swift támogató bejegyzését saját Instagram Storyjában.

Selena gomez
Kép forrása: Jon Kopaloff / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images

Régóta készülhet a visszatérésre

Selena Gomez 2022 novembere óta nem adott ki új dalt, a My Mind And Me című zenéje jelent meg utoljára. Egy ideje találgatják a rajongók, hogy vissza fog térni az énekléshez. Nemrégiben megjelent egy új weboldal, ami az új dalára utalt, és egy Selena Gomez lemezkiadójához vezető linket rejtett, ami az ő Instagram oldalára is átirányít.

Valamint még augusztus elején látták, amint a londoni producerrel, Fred Againnel vacsorázik. Again rengeteg nagy nevű előadóval dolgozott már együtt, mint például Ed Sheeran vagy Shawn Mendes. Gomez még 2022-ben megosztott egy TikTok-videót magáról egy stúdióban, és júniusban, amikor Párizsban járt, elárulta, hogy új zenéken dolgozik.

Nem sokkal a Single Soon megjelenése előtt egy forrás elárulta, hogy „soha nem fogja abbahagyni” a zenélést.

Amikor ihletet kap, dolgozni kezd, és lassan, de biztosan készít anyagot az új albumához

– mondta a bennfentes. 

A Single Soon című dala hamar a rajongók kedvence lett. Sőt, Gomez készített egy rövid reklámozó videót is az új dalhoz, még a megjelenése előtt, amiben a Szex és New York egyik ikonikus jelentére utalt. Ebben Samantha (Kim Cattrall) válaszol házas szeretője telefonhívására. Egy férfihang azt mondja: „Vége, elmondtam a feleségemnek.” Selena pedig utánozza Samantha válaszát: „Ki beszél?” 

Egyes rajongók szerint ezzel a videóval Justin Biebernek üzenhetett. Akadt olyan, aki szerint azért készült a dal, mert Bieber házassága megromlott a feleségével, Hailey Bieberrel, és vissza akarta kapni Gomezt, aki erre már nem volt vevő.

Forrás: Just Jared, Hollywood Life, Daily Mail

Borítókép forrása: Cindy Ord / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images