Barion Pixel Selena Gomez újra énekel? – Ezek a jelek utalnak rá – Coloré

Selena Gomez újra énekel? – Ezek a jelek utalnak rá

2023. 08. 15.

Selena Gomez színésznőként és énekesnőként is ismert és elismert, és úgy tűnik, ismét stúdióba vonul!

Közel egy évvel ezelőtt jelent meg Selena Gomez utolsó kislemeze, a My Mind & Me, amit a Selena Gomez: My Mind & Me című dokumentumfilmje ihletett. A fiatal nő nemrégiben fejezte be a Gyilkos a házban című sorozat harmadik évadának forgatását, így könnyen lehet, hogy egy kis pihenés után valóban egy új lemezen dolgozik.

Egyelőre annyit szúrtak ki a rajongók, hogy egy nemrégiben megjelent, új weboldalon rejtélyes felirat utal arra, hogy hamarosan új dal várható, és ez Selena Gomez lemezkiadójához vezető linket rejt, ami az ő Instagram oldalára is irányít.

Selena Gomez gerillamarketingje?

A weboldalon kívül a rajongók az Egyesült Államok városaiban mindenfelé „Single Soon?” azaz ,,új dal?” feliratú szórólapokat is kiszúrtak, amelyeken egy telefonszám is szerepel. A rajongók arról számoltak be, hogy a tárcsázás után egy rejtélyes üzenet jelenik meg, melyben látszólag Gomez tízéves húga, Gracie Teefey szerepel, és egy részletet láthatunk egy új dalnak tűnő alkotásból.

,,Szia Sissy. Soha ne aggódj a pasik miatt!” – szól az üzenetben szereplő személy, majd egy dal kezdődik el.

Gomez korábban júniusban már beharangozott egy új dalt, amikor egy fekete-fehér fotókból álló montázst posztolt az Instagramra, amin egy olyan fotó is látható, amin az énekesnő egy mikrofon előtt énekel, papírral a kezében.

,,Ne aggódjatok srácok, jön” – írta a fotókhoz a képaláírást. ,,Még Párizsból is”.

Selena Gomez az Instagramján is utalt rá, hogy új dalokkal készül / Kép forrása: Selena Gomez / Instagram
Selena Gomez az Instagramján is utalt rá, hogy új dalokkal készül / Kép forrása: Selena Gomez / Instagram

Egy februári interjúban Selena Gomez elárulta, hogy a következő lemeze vidám és őszinte lesz.

A zene, amit most csinálok, olyan, valódi dolgokról szól, amiken épp keresztülmegyek. Nagyon erőteljes, erős, popos lesz.

Hozzátette, hogy ha rajta múlna, egész életében balladákat írna, de olyan zenét szeretne csinálni, ami mosolyt csal az emberek arcára.

A színésznő nemrég arról vallott, hogy milyen testkép-problémái voltak, valamint betegségeiről is nyíltan beszélt, így a róla szóló dokumentumfilmben a hullámvölgyeiről is sokat megtudhatunk.

Utolsó stúdióalbuma, a Rare 2020-ban jelent meg. A projektet 2021 márciusában követte a spanyol nyelvű EP-je, a Revelación.

Forrás: People.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/selena-gomez-ujra-enekel/