Barion Pixel 3 szerelmes film, amit látnod kell nyár vége előtt – Coloré

3 szerelmes film, amit látnod kell nyár vége előtt

2022. 08. 29.

Ha szeretsz romantikázni, és a nyarad nem épp úgy telt szerelemügyileg, ahogy tervezted, ezekkel a filmekkel javíthatsz a kedveden.

Lassan itt az ősz, közeleg a filmezés, bekuckózás időszaka. Ki egyedül, ki a párjával bújik majd be a takaró alá, egy forró itallal, miközben kint jön a szürkeség és nyirkos idő.

filmek
Forrás: Unsplash

De addig van még egy kis nyári melegség, némi vidámság és felüdülés, a szerelmes filmek terén is. Ha szingli vagy, azért, ha van párod, akkor meg azért érdemes megnézned ezt a három filmet. Egyedül is remek kikapcsolódást adnak, de párosan vagy akár barátnőkkel nézve is jó szórakozást nyújtanak. Nevetés, romantika és némi feszültség – a legjobb kombináció azoknak, akik szeretik a szerelmes filmeket.

Nézz mindkét irányba!

A kicsit különleges tematikájú film két főszereplője, a Riverdale sztárja, Lili Reinhart, illetve a Merész Csajok (The Bold Type) egyik kedvenc színésznője, Aisha Dee. A pasi vonalon pedig a nagyon dögös David Corenswet-et nézhetjük csorgó nyállal. A történetben Natalie elvégzi a főiskolát és a sulizáró partin lefekszik legjobb barátjával, Gabe-bel. A lány furcsán érzi magát, ezért terhességi tesztet csinál, amikor hirtelen két párhuzamos dimenzió nyílik meg az életében: az egyikben terhes, a másikban nem. Így követhetjük nyomon a két történetet öt éven keresztül. Az alapkoncepció igazán izgalmas, a kivitelezés természetesen azért elég romkomos, de számos humorforrás, geg van benne, és a végére pedig igazán elgondolkodtatóvá válik. Vajon van igazán jó döntés az ember életében vagy csak döntések vannak, és ahova el kell jutnunk, oda így is, úgy is el fogunk jutni? Kiderül, ha megnézed!

Esküvők ideje

A bollywoodi filmgyártásra és az indiai színészekre érdemes odafigyelni, mert humorban és tempóban is felveszik a versenyt az amerikai vonallal. És milyen jó sül ki az egészből, ha a kettő keveredik! Az Esküvők ideje egy Amerikában élő indiai lány (Pallavi Sharda) sorsát mutatja be, aki a hagyományokat tiszteletben tartva, de teljesen modern életet él, és határozott tervei vannak karrierjével. Házasodni nem akar, hiába közelít a harminchoz. Amikor anyja regisztrálja egy randioldalra, majd szervez is neki egy-két találkozót, elege lesz és kamukapcsolatba kezd egy hasonló gondokkal küzdő indiai fiúval (Suraj Sharma). A vége persze borítékolható, de ez a film annyira üde, vidám, színes és kedves, hogy tényleg kár kihagyni. Akik szeretik az indiai szereplőket, imádni fogják, de akik az amerikai romkomokon edződtek, azokat is rabul ejti majd.

Bíbor szívek

Sofia Carson karrierje meredeken ível felfelé, ami nem is csoda, mert a fiatal színésznő gyönyörű, az ifjú Madeleine Stowe-ra emlékezteti a szakmát, miközben tehetséges énekes és színész is. Sofia a főszereplője a Bíbor szíveknek, egy énekesnőt alakít, aki egy katonával (Nicholas Galitzine) kerül különös kapcsolatba. A romantikus drámában Luke (Galitzine) épp Irakba készül, amikor megismerkedik Cassie-vel (Carson). A lány cukorbeteg, de a gyógyszereket nem tudja finanszírozni, ezért kitalálják, hogy érdekházasságot kötnek, amivel mindketten jól járhatnának. A látszatot fenn kell tartani, ezért mindent el is követnek, miközben Cassie énekesként egyre sikeresebb. Ám Luke balesetet szenved és a lábadozás idejére együtt kell élniük, vagyis a szerelmet többé nem elég távkapcsolatként eljátszani. Ugye kitalálod, mi lehet a vége?

Ez is érdekelhet

A Meglógtam a Ferrarival spin-off filmet kapott

A Meglógtam a Ferrarival (Ferris Bueller’s Day Off) című izgalmas vígjátékot John Hughes rendezte, akinek olyan további filmek voltak köszönhetőek, mint az Álmodj rózsaszínt, a Nulladik óra, Különös kísérlet és a Repülők, vonatok, autómobilok. Ha szeretnél többet tudni a témában, olvasd el a cikkünket!