Barion Pixel A Meglógtam a Ferrarival spin-off filmet kapott – Coloré

A Meglógtam a Ferrarival spin-off filmet kapott

2022. 08. 28.

A főszereplő Matthew Broderick is visszatérhet a Meglógtam a Ferrarival folytatásában, persze már nem tudja önmagát alakítani.

A Meglógtam a Ferrarival (Ferris Bueller’s Day Off) című izgalmas vígjátékot John Hughes rendezte, akinek olyan további filmek voltak köszönhetőek, mint az Álmodj rózsaszínt, a Nulladik óra, Különös kísérlet és a Repülők, vonatok, autómobilok.

Meglógtam a Ferrarival
Forrás: Northfoto

A nyolcvanas-kilencvenes évek telis tele voltak családi vígjátékokkal és a tinédzserek életét bemutató mozikkal, amelyeket azután a videótékák kínálatából lehetett rongyosra nézni. Ezért is különleges, hogy most egy ilyen projektet porolnak le, visszahozva ezzel a nosztalgiát és az akkori kor különleges hangulatát.

A Meglógtam a Ferrarival hazánkban is nagyon népszerű volt, és ez volt az egyik legsikeresebb filmje Hughes-nak, 70 millió dollár bevételt hozott, és a 10. legnagyobb bevételt hozó film lett a bemutatás évében hazájában. A film azért is figyelemre méltó, mert beindította fiatal főszereplőinek karrierjét, így Matthew Broderick-ét, Alan Ruck-ét Mia Sara-ét és Jennifer Grey-ét.

Meglógtam a Ferrarival
Forrás: Northfoto

Az 1986-os produkció most folytatást kap, melyben a korábbi film mellékszereplőit követhetjük nyomon. A mozi tehát ugyanazon a napon játszódik, de mások szemszögéből mutatja be a nem mindennapi kalandot.

A Sam and Victor’s Day Off címen futó közelgő vígjátékot nem tudni egyelőre ki rendezi, a készítésben viszont a Netflixes Cobra Kai alkotói működnek közre, akik a karatés sorozattal már bebizonyították, nagyon is értenek, hogyan lehet a mai korba átültetni a nosztalgiát.

Ez is érdekelhet:

Érkezik a Yellowstone spinoff sorozata Harrison Forddal és Helen Mirrennel

A Yellowstone sorozata 1932 címmel kap egy előzménysorozatot, melynek két főszereplője, Harrison Ford és Helen Mirren lesznek. Míg az 1883 a vadnyugati történéseket tárja fel a széria rajongói előtt, addig a soron következő produkció a Dutton család új generációjára helyezi a hangsúlyt. Ha szeretnél többet tudni, olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com