Barion Pixel Salem’s Lot: ilyen lesz Stephen King régóta várt vámpíros horrorja – Coloré

Salem’s Lot: ilyen lesz Stephen King régóta várt vámpíros horrorja

2024. 09. 15.

Október 3-án érkezik a MAX-ra a regényadaptáció, a Salem’s Lot, amit az Annabelle írója, Gary Dauberman jegyez.

A Salem’s Lot legújabb adaptációja Stephen King ikonikus vámpírtörténetét kelti újra életre, Ben Mears író történetét követve. Ben (Lewis Pullman) visszatér gyermekkorának színhelyére, Jerusalem’s Lotba, hogy könyvéhez inspirációt gyűjtsön. Ám a város lakói egyre furcsábban viselkednek, és hamarosan kiderül, hogy egy titokzatos gonosz erő vámpírokat szabadít rájuk.

Ben érkezése egybeesik azzal, hogy Kurt Barlow (William Sadler), egy ősi vámpír vásárolta meg a házat, aki emberi ismerősét, Richard Strakert (Pilou Asbæk) használja, hogy átalakítsa a város polgárait. Ahogy egyre több helyi ember válik vámpírrá, Mears és emberi szövetségesei az életükért folytatott harc csapdájába esnek.

Salem’s Lot
Forrás: imdb

A filmben Pullman, Sadler és Asbæk mellett Makenzie Leigh is szerepel, mint Susan Norton, Ben szerelme. Bill Camp középiskolai tanárt Matthew Burke alakítja, Alfre Woodard mint Dr. Cody, John Benjamin Hickey pedig Callahan atya szerepében látható majd.

Az előzetes is félelmetes hangulatot ígér, és hű marad a könyv eredeti horrorjának szelleméhez. A rajongók nagy izgalommal várják a filmet, amely 2024 egyik legjobban várt horror élménye lehet.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: imdb