Barion Pixel Rhoda Scott Dés Lászlóval lép fel idén ősszel – Coloré

Rhoda Scott Dés Lászlóval lép fel idén ősszel

2022. 01. 25.

Szeptember 11-én érkezik majd hazánkba a világhírű Rhoda Scott, hogy Dés Lászlóval együtt álljon majd színpadra a rajongók legnagyobb örömére.

A Hammond-orgona királynője, a világhírű dzsesszorgonista Rhoda Scott hiába múlt el nyolcvan, továbbra sem pihen. Ősszel ismét Magyarországra látogat majd, hogy Budapesten lépjen színpadra, méghozzá Dés Lászlóval. A „Feelings” nevet viselő előadás egyedülálló esemény lesz, hiszen a két művész ezelőtt még sosem koncertezett együtt.

Scott számos alkalommal járt már hazánkban, valószínűleg nem véletlenül: egyetemi diplomamunkáját a Kodály-módszerről és Bartók Béla népdalgyűjtéséről írta, illetve 1975-ös Rhoda Scott Budapesten című lemeze is itthon sikereit örökítette meg. „Rhoda Scott a kihívások művésze, ami a zene területén a folyamatos kísérletezést, a szabad improvizációt jelenti számára” – írja a sajtóközlemény.

Rhoda Scott
Forrás: Alexandre Lacombe

Az érdeklődők a Dohány utcai Zsinagógában tartandó koncertre január 26-án 10 órától tudnak majd jegyet vásárolni ezen a linken, illetve a Tex országos jegyirodáiban.