Barion Pixel Az Indiana Jones egykori kisfiúja is feltűnik a Loki második évadában – Coloré

Az Indiana Jones egykori kisfiúja is feltűnik a Loki második évadában

2023. 08. 01.

Hamarosan érkezik a Loki második évada, amiben régi ismerőst is láthatunk!

A Tom Hiddleston által megformált Loki az egyik kedvenc gonoszunk a Marvel-univerzumból, és az első évad sikere után nem kellett sokat várnunk, mert hamarosan itt a második! Tom Hiddleston mellett Owen Wilson is ismét feltűnik, és sok dolguk lesz, ha meg akarják oldani a Sylvie által generált zűrzavart.

Itt jön a képbe Indiana Jones és a Végzet temploma, ugyanis itt ismerhettük meg elsőként Ke Huy Quan-t, aki csupán tizenhárom éves volt, amikor Harrison Forddal forgatott. Most, túl az ötödik x-en abban segíti a főszereplőket, hogy eligazodjanak a multiverzum veszélyei között.

Az új trailer meglehetősen titokzatos, de kiderül belőle, hogy Jonathan Majors is visszatér Victor Timely szerepében, de a hírek szerint az első évadból mindenkit újra láthatunk! Természetesen új szereplők is lesznek, például a Trónok harcából ismert Kate Dickie, aki feltételezhetően egy gonosz bőrébe fog bújni.

Eközben ,,Mrs. Loki”

A sorozaton túl is vannak izgalmak, ugyanis Tom Hiddleston menyasszonya, Zawe Ashton színésznő is a Marvel Filmuniverzum tagja lesz, méghozzá Dar-Benn szerepében, aki ezzel a film egyik fő negatív karaktere lesz.

Természetesen tanácsot kért a vőlegényétől, aki több, mint tíz éve játssza Lokit, a csínytevő norvég istent. A színésznő elárulta, hogy vőlegénye már a casting során is rendkívül bátorító volt, és nagyon mély beszélgetéseik voltak a szerepeikről.

Loki, azaz Tom Hiddleston és menyasszony egy univerzumban fognak játszani / Kép forrása: Getty Images
Loki, azaz Tom Hiddleston és menyasszony egy univerzumban fognak játszani / Kép forrása:: Karwai Tang / Contributor / Getty Images

A színészpár 2019-ben találkozott először a Betrayal című színdarabban, majd pár éven belül eljegyezték egymást. Tavaly októberben megszületett az első gyermekük, de a pár megtartja magának a baba örömét, és semmit nem árult el róla.

Forrás: Collider.

Nyitókép forrása: Getty Images