Barion Pixel A 42 éves Tom Hiddleston visszatér a The Night Manager új évadának főszereplőjeként – Coloré

A 42 éves Tom Hiddleston visszatér a The Night Manager új évadának főszereplőjeként

2023. 03. 01.

A BBC műsora eredetileg 2016-ban került adásba, és a kritikusok két Primetime Emmy-vel és három Golden Globe-díjjal ismerték el. Tom Hiddleston pedig ismét a részese lesz.

A 42 éves Tom Hiddleston megismétli a főszereplő Jonathan Pine szerepét a BBC nagysikerű műsorában, és az eredeti sorozatot jegyző David Farr szintén visszatér a forgatókönyvíró szerepére. A brit bűnügyi-thriller televíziós sorozat Susanne Bier rendezésében, John le Carré azonos című regénye alapján készült. Az Egyesült Királyságban 2016. február 22-én mutatta be a BBC One, míg az Amerikai Egyesült Államokban az AMC tűzte műsorra.

Tom Hiddleston
Forrás: Northfoto

A The Night Manager vagyis Éjszakai szolgálat első évada Hugh Laurie-val és a Thor filmekből is ismert Tom Hiddlestonnal debütált. A széria óriási siker volt, hiszen 36 különféle díjra jelölték, amelyből 11-et el is nyert.

Az új szérián a BBC-vel karöltve most az Amazon Prime dolgozik, és állítólag teljesen új történetek lesznek, vagyis nem követik már az 1993-as regény nyomdokait, és mindjárt két évadban is gondolkodnak.

A sorozat forgatása a legfrissebb információk szerint Londonban és Dél-Amerikában még idén elkezdődik, Steelworks kódnéven. Bár még mindig nagyrészt bizonytalan, a cselekmény állítólag ott veszi fel a fonalat, hogy Pine értesül Richard Roper (Hugh Laurie) haláláról, majd egy új és mindennél halálosabb fenyegetéssel kell szembenéznie.

Egyelőre nem tudni, hogy ki tölti be a rendező szerepét, mivel az első évad direktora, Susanne Bier korábban kategorikusan elzárkózott a folytatástól.

Bier azt mondta, mikor szóba került a folytatás, hogy egy ilyen sikert megismételni nem lenne könnyű, önmagát ismételni meg nem akarja, vagyis nem biztos benne, hogy ő képes lenne méltó folytatást készíteni, ezért inkább átadja másnak a lehetőséget.

Tom Hiddleston
Forrás: Northfoto

Ám a sors úgy hozta, hogy ismét lesz Éjszakai szolgálat, és remélhetőleg megközelíti majd az első széria hatását és szórakoztatását. Tom Hiddleston egy ideje inkább csak apai teendőire koncentrált, hiszen gyermeke született tavaly októberben Zawe Ashton színésznőtől. A magánéletükből olyannyira kizárják a sajtót, hogy sem a gyerek nemét, sem a nevét nem fedték még fel. Korábban az eljegyzésükről is igen szűkszavúan nyilatkoztak.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/tom-hiddleston-visszater/