Barion Pixel Tom Hiddleston 41 évesen először lesz édesapa – Coloré

Tom Hiddleston 41 évesen először lesz édesapa

2022. 06. 30.

Zawe Ashton és Tom Hiddleston kapcsolata ismét szintet lépett, hiszen a legfrissebb hírek szerint szülők lesznek!

Tom Hiddleston élete irigylésreméltó, ugyanis karrierje kezdete óta folyamatosan lépked felé, jobbnál jobb szerepekben látni és kisebb-nagyobb melléfogások után az igaz szerelem is rátalált Zawe Ashton személyében, aki maga is népszerű színésznő.

Tom Hiddleston
Forrás: Northfoto

Nemrég pedig az is kiderült, hogy a legnagyobb titokban eljegyezték egymást, így a boldogságuk tényleg határtalan volt. Azt viszont senki sem gondolta, hogy ilyen gyorsan jön az újabb örömhír, miszerint a 37 éves színésznő és a 41 éves Tom Hiddleston életük legnagyobb ajándékát kapták meg azzal, hogy Zawe szinte első próbálkozásra teherbe esett.

Tom Hiddleston
Forrás: Northfoto

Az óriási örömhírt a Szolgálólány meséje sztárja a Vogue-nak árulta el először, de azt is hozzátette, hogy ettől függetlenül amíg tud nagyon is szeretne dolgozni.

Tom Hiddleston és a szépséges Zawe Ashton a Betrayal című darab 2019-es Broadway újraalkotásának főszereplőiként ismerkedtek meg egymással. A próbák során már sokan pletykálták, hogy a két színész között több van, mint munkakapcsolat, de ezt a premierig mindketten tagadták. Azóta természetesen már hivatalosan is egy párt alkotnak, sőt mi több márciusban sor került az eljegyzésre, amelyet hetekig sikerült titokban tartaniuk a nyilvánosság előtt.

A jóképű és híresen nagy nőcsábász Tom Hiddlestont – aki az Éjszakai szolgálat, a Thor, a Thor: Ragnarök, a Loki és a Kong: Koponya-sziget című filmekkel szerzett hírnevet – egyébként számos szépséghez fűzték gyengéd szálak. Többek között Elizabeth Olsen, Jessica Chastain és Taylor Swift is a barátnői között voltak.

Ez is érdekelhet:

Tom Hiddleston legjobb szerepei

Tom Hiddleston Londonban született, egyedüli fiúként egy háromgyermekes családba. Már fiatalon érdekelni kezdte őt a színészet, ezért a Cambridge-i Egyetem elvégzése után a Royal Academy of Dramatic Art-on folytatta tanulmányait. Karrierje kezdetén olyan darabokban láthatták a West End-en, mint a Shakespeare-féle Cymbeline, vagy Csehov Ivanovja, előbbiért Olivier-díjjal jutalmazták. Ha szeretnél többet tudni a színész karrierjéről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: people.com