Barion Pixel Amire mindenki várt: kijött az élőszereplős Hófehérke és a hét törpe első előzetese – Coloré

Amire mindenki várt: kijött az élőszereplős Hófehérke és a hét törpe első előzetese

2024. 08. 10.

Ma reggel végre megmutatták a Hófehérke és a hét törpe első előzetesét, amely látványos és izgalmas ízelítőt ad a mese rajongóinak.

A Hófehérke a hét törpe élőszereplős változata a filmből kivágott első képkockák alapján valóban a klasszikus Disney mesét igyekszik majd életre kelteni. Ám azért lesznek benne friss dolgok is elrejtve. Az eredeti film dalai ugyanis is szerepelnek majd, de a dalszerző duó, Benj Pasek és Justin Paul új számokat is készített a remake-hez.

Az első trailer már most óriási siker, hiszen a sokat támadott Racher Zegler a néhány perces ízelítő alapján is tökéletesen hozza Disney első hercegnőjét, míg a gonosz királynőt a meseszép Gal Gadot kelti életre. A főszereplő leleplezését követően nagy viták alakultak ki, hogy rendszeresen olyan színészek kapnak meg egyes szerepeket, akiknek származása nem egyezik meg az adott karakterrel. Míg a legtöbben örülnek ennek a tendenciának, addig mások történethamisításnak tartják.

Az eredeti mesében ugyan a herceg menti meg Hófehérkét a gonosz királynő átkától, a remake-ben azonban szó sincs ilyenről. A 2022-es D23 Expo során Gal Gadot és Zegler is elárulta, hogy az élőszereplős modern Hófehérke és a hét törpe című filmben a hercegnőt nem fogja megmenteni a herceg.

[Hófehérke] nem fog az igaz szerelemről álmodozni. Arról álmodik, hogy olyan vezetővé váljon, aki bátor, tisztességes és igazi harcos. És ez egy igazán hihetetlen történet, amelyben a fiatalok valóban megláthatják magukat.

A Hófehérke és a hét törpe 1937-ben jelent meg először, és ez volt a Disney legelső egész estés animációs filmje. 2012-ben két feldolgozás is készült belőle. Az egyik a Tükröm, tükröm Lily Collins és Julia Roberts főszereplésével, a másik a jóval sötétebb és nyomasztóbb Hófehér és a vadász Kristen Stewart és Charlize Theron főszereplésével.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: imdb