Barion Pixel Berendelték az És egyszer csak… harmadik évadát – Coloré

Berendelték az És egyszer csak… harmadik évadát

2023. 08. 23.

Hiába a rengeteg negatív kritika, berendelték a Szex és New York spin-offjának folytatását, harmadik évaddal érkezik a És egyszer csak… című sorozat.

Érkezik a folytatás

Szex és New York sorozat spin-offja, az És egyszer csak... jelenleg második évadának végéhez közeledik, a finálét csütörtökön (augusztus 24-én) vetítik.

A sorozat készítője, Michael Patrick King a következőt nyilatkozta:

Nagyon örülünk, hogy több időt tölthetünk a Szex és New York univerzumban azzal, hogy új történeteket meséljünk el a bámulatos színészek által alakított, rokon és törekvő karaktereknek az életéről. És egyszer csak… jön a harmadik évad.

Ezzel a hírrel pedig rengeteg rajongó megnyugodhat, ugyanis az utóbbi időben sokan fejezték ki aggodalmukat a show miatt, azt lehetett hinni, hogy nem fogják berendelni a folytatást. A második évadban úgy érezték a rajongók, hogy a szálak jelentős részét lezárják, valamint az írók és színészek sztrájkja is aggasztotta őket. Illetve a kritikusok nem voltak elragadtatva a spin-offtól, gyengének tartják visszatérést.

Az És egyszer csak… egyébként évekkel a Szex és New York eseményei után játszódik, és számos eredeti szereplő újrajátssza a régi szerepét, köztük Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kristin Davis (Charlotte York) és Cynthia Nixon (Miranda Hobbes).

És egyszer csak...
Sarah Jessica Parker / Kép forrása: Dimitrios Kambouris / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Közönség kedvenc az És egyszer csak…

A második évadban a készítők készültek a rajongók számára egy nagy meglepetéssel, ami kitudódott viszonylag hamar, ez pedig Kim Cattrall visszatérése. Az És egyszer csak… első évadában Samantha egyáltalán nem szerepelt. A második évad fináléjában azonban visszatér egy cameora.

Sarah Aubrey, a Max eredeti tartalomért felelős vezetője, a következőket mondta:

Örömmel osztjuk meg, hogy a második évad indulása óta az És egyszer csak… összességében az első Max Original helyen áll, és a mai napig legnézettebb visszatérő Max Original. Alig várjuk, hogy a közönség lássa, hová viszi kedvenc New York-ijainkat a harmadik évad.

Forrás: The Independent

Borítókép forrása: Max / És egyszer csak…