Barion Pixel Újabb Marvel-trailer érkezett: ízelítő a Doctor Strange 2. részéből – Coloré

Újabb Marvel-trailer érkezett: ízelítő a Doctor Strange 2. részéből

2021. 12. 22.

Még egy hete sincs, hogy megjelent a mozikban a Pókember: Nincs hazaút, máris egy újabb kedvcsinálónak örülhetnek a Marvel-rajongók – itt a Doctor Strange 2.

„Sajnálom Stephen, de meg kell hogy értsd, az univerzumunk számára a legnagyobb fenyegetés te vagy.”

A 2016-os Doctor Strange folytatásaként és a Marvel Filmuniverzum huszonnyolcadik alkotásaként jelenik majd meg a mozikban 2022 májusában a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában címet viselő film. Benedict Cumberbatch karaktere eddig is nagy szerepet játszott Marvel világában, hiszen ő az egyik legnagyobb mágus, és a legutóbbi Pókember filmben létrejött multiverzumhoz is köze van. Úgy tűnik, hogy igencsak meggyűlik vele a baja, íme a néhány órája megjelent teaser, melynek képkockáiból kiderül, hogy egy Strange-variánstól is félhetünk:

Feltűnik majd a filmben Elizabeth Olsen Wanda Maximoffként (és megjelenésével szó esik majd WandaVision sorozatról, így szerintünk érdemes azt is pótolni a teljes élményhez), Rachel McAdams, mint Strange egykori barátnője és kollégája, Benedict Wong, aki Wong mestert alakítja ismét, és Chiwetel Ejiofor is, aki Karl Mondo szerepét ölti magára.

Doctor Strange
Forrás: Youtube

A produkció azért is ígérkezik izgalmasnak, mert elviekben ez lesz a Marvel első horrorja – bár ne számítsunk egy Kör vagy Az-szintű mozira, mindenképp érdekes lesz megnézni, hogyan oldja meg ezt a stúdió.