Barion Pixel Mi várható a Bridgerton következő évadában? – Coloré

Mi várható a Bridgerton következő évadában?

2023. 07. 02.

Mikor érkezhet a Bridgerton család harmadik évada? Mit várunk a sztoritól? Hogyan talál egymásra Colin és Penelope?

2023 májusában került fel a Netflixre a Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet, és újra Bridgerton-lázba hozta nézőket. A sorozat 6 epizódból állt és Sarolta királyné és György király kapcsolatára fókuszált, valamint arra, hogy hogyan lett belőle az a tekintélyes uralkodó, akit a fő sorozatban láthatunk.

Sajnos a Bridgerton harmadik évadának megjelenési dátumát még nem tudjuk, de összeszedtük mindazt, amit már igen, és azt, amire számítunk az új részekben.

Mikor jelenhet meg a Bridgerton harmadik évada?

Várhatóan 2023 második felében érkezik majd. A legfrissebb pletykák (a Netflix Portugália egy valószínűleg véletlenül közzétett, majd törölt posztja) szerint, december 14. lesz a premier.

A forgatás 2023 márciusában fejeződött be, ami azt jelenti, hogy még hónapokig elhúzódhat az utómunka. Összehasonlításként a 2. évad forgatása 2021 novemberében fejeződött be, és 2022 márciusában adták ki.

Miről fog szólni az új évad?

Azt már tudjuk, hogy az évad Colin és Penelope kapcsolata köré épül. A szinopszis szerint:

Penelope végre lemondott régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta az előző évadban róla szóló becsmérlő szavait. Úgy döntött azonban, hogy itt az ideje, hogy férjet keressen, lehetőleg olyat, aki elég függetlenséget biztosít neki ahhoz, hogy Lady Whistledownként folytassa kettős életét, távol az anyjától és a nővéreitől. Ám önbizalom híján Penelope házassági próbálkozásai látványosan kudarcba fulladnak

– írják.

Eközben Colin új külsővel tért vissza nyári utazásairól. De csüggedten veszi észre, hogy Penelopét, az egyetlen embert, aki mindig is olyannak értékelte, amilyen volt, most hidegen hagyja. Alig várja, hogy visszanyerje a lány barátságát, Colin felajánlja, hogy mentorálja Penelopét, hogy segítsen neki férjet találni. De a leckéi egy kicsit túl jól kezdenek működni, Colinnak meg kell küzdenie azzal, hogy a Penelope iránti érzései valóban csak barátiak-e. Bonyolítja a helyzetet Penelope és Eloise közötti vita, utóbbi egy nagyon valószínűtlen helyen talált új barátra, miközben Penelopénak egyre nehezebb titokban tartani, hogy kicsoda Lady Whistledown.

Az első fotók Penelope-ról és Colinról a Netflix TUDUM eseményén jelentek meg 2023 júniusában.

bridgerton
Nicola Coughlan, Penelope / Kép forrása: Charley Gallay / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images

Új szereplők

A Bridgerton 3. évadában Hannah Dodd veszi át Francesca Bridgerton szerepét, valamint három új szereplő is csatlakozik: Daniel Francis, Sam Phillips és James Phoon. Bár az előző évad róla szólt, Jonathan Bailey ismét visszatér Anthonyként. Ha hihetünk a híreknek, ismét láthatjuk Charithra Chandrant mint Kate húga, Edwina és Calam Lynch-t mint Eloise tiltott szerelme, Theo Sharpe.

Simon, vagyis Regé-Jean Page és Daphne, Phoebe Dynevor sajnos nem térnek vissza. Valamint sokakban felmerült a kérdés, hogy Sarolta királynéban megismert történtszálakkal kezdenek-e majd valamit az írók a harmadik évadban. Ilyen Lady Danbury és Violet Bridgerton barátsága, vagy éppen a királyné gyerekeinek sorsa.

Forrás: Fansided, Popbuzz

Borítókép forrása: Charley Gallay / Stringer / Getty Images Entertainment / Getty Images