Barion Pixel Újra munkában a 60 éves Lisa Kudrow: A Jóbarátok Phoebe-je ifjúsági sorozatban tűnik fel az Apple+ felületén – Coloré

Újra munkában a 60 éves Lisa Kudrow: A Jóbarátok Phoebe-je ifjúsági sorozatban tűnik fel az Apple+ felületén

2024. 07. 28.

Ifjúsági sorozatban tűnik fel Lisa Kudrow, a Jóbarátok Phoebe-je.

Lisa Kudrow – vagy ahogyan többen ismerik, Phoebe a Jóbarátokból – ismételten egy sorozatban tűnik fel, ám ezúttal nem kifejezetten vígjátékban láthatjuk, hanem egy ifjúsági sorozatban.

A Time Bandits, azaz Időbanditák az Apple + szolgáltatásában látható, és igencsak bátor lépés, hiszen kifejezetten gyerekeknek készül, ám nem volt rossz húzás Lisa Kudrow-nak is szerepet adni, hiszen a Jóbarátok rajongóiként a szülőket is a képernyők elé csalhatják. Sikerül nekik?

A Jóbarátok Phoebe-je az Időbanditákban

A sorozat valójában egy remake, mégpedig egy 1981-es angol sorozaté. A történet főszereplője Kevin, aki egy komikus és kozmikus utazást tesz térben és időben, amihez egy szedett-vedett tolvajcsapat csatlakozik. Céljuk már-már hétköznapi: megmenteni a világot a gonosztól.

Természetesen Lisa Kudrow az, akiért felnőttként is megnéznénk ezt az ifjúsági sorozatba rejtett vígjátékot. Az eddigi kritikák alapján a sorozat nem rossz, de szükségünk lesz a gyerekek világlátására ahhoz, hogy beleéljük magunkat, és élvezni tudjuk.

Lisa Kudrow Penelopét, a banditák csoportjának vezetőjét alakítja, akiben önkéntelenül is észrevehető némi ,,Phoebesség”, de könnyedén külön tudjuk választani egymástól a már ismerős és új karaktert. Lisa Kudrow ugyanis ebben a sorozatban korántsem életvidám és optimista, hanem egy keserű és mogorva karakter, aki inkább barátkozik kényszerűségből, mint önszántából. Ezt a lehangoló karaktert ellensúlyozza a főszereplő, Kevin, aki bár kicsit idegesítő karaktertípus (rendkívül intelligens, okoskodó és stréber), jót tesz a csapatnak a jelenléte.

A két debütáló epizódban még eléggé a felszínt kapirgálhatjuk, így egyik karakter sem tudott még elmerülni a szerepében, a vicces pillanatok pedig meglehetősen visszafogottan vannak jelen.

A történelmi tényeket is felvonultató sorozat az Apple + szolgáltatónál nézhető eredeti nyelven.

Forrás: Digital Spy.

Nyitókép forrása: Imdb

/szelavi/kultura/a-jobaratok-phoebe-je-uj-sorozat/