Barion Pixel 2025-ben jön az új Jurassic World – Minden, amit tudni lehet róla – Coloré

2025-ben jön az új Jurassic World – Minden, amit tudni lehet róla

2024. 02. 06.

Jövőre érkezik a Jurassic World legújabb része, és már most több információ van róla!

A Jurassic World rendkívül népszerű, és bár ma már a dinoszauruszok látványától nem ülünk úgy tátott szájjal a moziban, mint 1993-ban a filmben, továbbra is izgalmas végignézni az újabb alkotásokat.

A tervek szerint 2025. július 2-án moziba kerülő film producere Steven Spielberg lesz, a rendező pedig David Leitch, aki többek között a Harcosok klubját és a Deadpool kettőt jegyzi. A forgatókönyvet David Koepp írja, aki több, mint harmincéves tapasztalattal bír, és a Pókember, a Mission: Impossible és a Világ háborújának készültében is részt vett.

Jurassic World – Amit tudni lehet

A filmben várhatóan egy új történetszál lesz, így azt még nem jelentették be, hogy visszatérnek-e az előző részekben megismert színészek, úgy, mint Chris Pratt, Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum. Sam Neill esetében azonban sokkal nagyobb kérdés, hogy szervezete-e képes-e leküzdeni a rákos megbetegedését.

Az eredeti, 1993-as film óta hat részesre bővült franchise világszerte sikeres, a legutolsó filmet pedig 2022-ben mutatták be, aminek bevétele több, mint egymilliárd dollár volt.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images