Otthonmaradós randi ötletek Valentin-napra

Léderer Fruzsina - 2021.02.12.

Nem csak étteremben lehet ám ünnepelni a szerelmesek napját!

Kijelenthetjük, hogy két fajta ember létezik: aki imádja a világ legromantikusabb ünnepnapját, a Valentin-napot, és aki nem. Az előbbiek már hetekkel előre felkészülnek, mivel lepjék meg szerelmüket, az utóbbiak pedig inkább legszívesebben ki sem lépnének február 14-én az utcára a szivecskés lufik és rózsák hada közé.

Ha te inkább az előbbi csoporthoz tartozol, és szívesen meglepnéd a kedvesedet valamivel az ünnepnapra, akkor adunk néhány tippet otthoni randizáshoz, hiszen idén elég nehéz kimozdulós programot szervezni.

Közös festés

Szerezz be egy festővásznat és egy állványt, találjatok ki egy témát, és alkossátok meg a közös képeteket. Mindegy, hogy jó a kézügyességetek, vagy épp mindketten elakadtatok annál, mikor a rajzórán egy kockát kellett volna megfesteni, a szórakozás garantált a közös festésnél. Sőt, ha egy kis extrát is belevinnél a dologba, akkor legyen a dress code fehérnemű a programhoz.

Borkóstoló egy szexi pincérnővel

Először is: legyél te a szexi pincérnő. Szerezz be egy egyenruhát vagy készíts magadnak fekete szoknyából és fehér ingből, majd kóstoltass a szerelmeddel néhány igazán finom bort. Természetesen az a legjobb, ha a pincérnő is melléül kóstolni. Mindig remek beszélgetések alakulnak ki egy bor mellett, ezt a programot szeretni fogjátok.

Otthoni wellness

Most épp nem látogathatóak a wellness központok, de ki mondta, hogy nem változhat a lakás is egy estére luxus szállodává? Masszírozzátok meg egymást, fürödjetek együtt, miközben pezsgőztök, rendeljetek valahonnan egy jó vacsit, kapcsoljátok ki a telefont egy estére, és csak pihenjetek közösen, szigorúan kevés ruhában.

Kép forrása: Pexels

Online színház

Ha már unjátok a Netflixet, és valami olyan közös programra vágytok, ami a “normális” napokat idézi, akkor lepd meg szerelmedet, és válts jegyet egy Valentin-napi színházi előadásra. Öltözzetek fel elegánsan, üljetek a számítógép elé, és nézzetek meg élőben online egy színházi darabot. Persze, kötelező a sötét nézőtér, na, meg a taps a függöny leengedésekor.

Társasozás

Te mikor társasoztál legutóbb ketten a pasiddal? Nos, ha már a választ sem tudod, akkor itt az ideje ismét kipróbálni, de a szerelmesek ünnepére inkább egy pikánsabb játékot javaslunk, például az Intimitás nevű magyar nyelvű, hazai fejlesztésű, pároknak szóló társast, amelynek segítségével igazán jól felfedezhetitek egymást, mindegy, hogy néhány hónapja vagy több éve vagytok együtt, órákon át szórakoztat majd titeket a játék, és közelebb kerülhettek egymáshoz.

Borítókép forrása: Unsplash

NEKED AJÁNLJUK

Konteók, összeesküvés-elméletek – mi hajtja őket, miért hiszünk bennük?

Gyíkemberek és a laposföld- miért hisznek az emberek a konteókban?