Barion Pixel Hónapokkal az életveszélyes vérmérgezés után: Itt az első kép az Emily Párizsban gyönyörű sztárjáról – Coloré

Hónapokkal az életveszélyes vérmérgezés után: Itt az első kép az Emily Párizsban gyönyörű sztárjáról

2024. 06. 09.

Egy veszélytelennek tűnő probléma is okozhat komoly gondot. Az Emily Párizsban színésznője a vérmérgezéssel nézett szembe.

Augusztus 15-én érkezik a Netlixre az Emily Párizsban című sorozat 4. évada. A marketing durva és olykor kegyetlen világába kapunk betekintést egy mindig optimista és kedves amerikai nő szemszögéből.

Újra itt az Emily Párizsban szereplői

Már a 4. évadhoz érkezünk és alig várjuk, hogy újra láthassuk a Lily Collins, Phillpine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery által megformált karaktereket.

Annak ismeretében, hogy komoly egészségügyi gondokkal nézett szembe a sorozat Mindyje, nagyon örülünk az új fotóknak és az új évadnak is.

Emily Párizsban Ashley Park
Kép forrása: Getty Images

Ashley Park a halál markában volt

Ez év januárjában jelentette be a színésznő, hogy már túl van az életveszélyen, de a 2024-es éve elejét kórházban kényszerült tölteni, mert a decemberi nyaralásuk olyan jól sikerült, hogy mandulagyulladást kapott. Ennek következtében pedig több szervét érintő szeptikus sokkot, azaz vérmérgezést kapott.

Számtalan kórházat megjárt és kezelést kapott. Szerencsére felépült, így a 4. évadban is látható.

Nyitókép forrása: Getty Images