Az Emily Párizsban 58 éves szereplője lenyűgözően festett a Párizsi Divathéten

2022. 01. 25.

Az Emily Párizsban egyik meghatározó szereplője, Philippine Leroy-Beaulieu a minap tiszteletét tette a Párizsi Divathéten, amelyen egy nem mindennapi ruhában jelent meg…

Az Emily Párizsban 58 éves csodaszép színésznője nemcsak a sorozatban számít igazi stíluskirálynőnek, hanem a való életben is, ugyanis a neves divateseményre egy igen merész, teljesen áttetsző darabban mutatta meg hibátlan alakját.

Emily Parizsban 1
Forrás: Northfoto

Bár nálunk a Netflixen futó szériával lett ismert a neve, Franciaországban már évtizedek óta elismert híresség, aki számos filmben csillogtathatta meg a tehetségét. A színészi sokszínűség mellett azonban a francia eleganciából is kijutott neki. Nem is kevés, hiszen a Párizsi Divathét fénypontja volt a vörös szőnyeges megjelenése.

A smaragd midiruhát az Ami 2022/2023-as őszi/téli kollekciójának bemutatójára vette fel, amelyet egy pár gyémánt fülbevalóval, egy fekete táskával és egy pántos magassarkúval egészített ki.

Az Emily Párizsban sztárja nemrég adott interjút, amelyben elmondta, hogy szerinte óriási nyomás nehezedik a nőkre az öregedés miatt, holott ez egy teljesen természetes velejárója az életnek és, amivel előbb-utóbb mindenkinek szembe kell néznie.

„Szerintem fontos, hogy olyan világban éljünk, ahol az öregedés egy létező és természetes dolog, és ne csináljunk belőle problémát, ne csináljunk belőle olyasmit, amiről nem beszélhetünk.”

2022 Emily In Paris Tv Set
Forrás: Northfoto

A sorozatban egyébként a főhős kissé savanyú, olykor kellemetlen természetű főnökét alakítja, akinek a 3. és 4. évadban is fontos szerepe lesz.

Forrás: people.com