Barion Pixel Két jó hír is érkezett az Emily Párizsban rajongóinak: jön a 3. és 4. évad! – Coloré

Két jó hír is érkezett az Emily Párizsban rajongóinak: jön a 3. és 4. évad!

2022. 01. 11.

Sokáig kérdéses volt, hogy lesz-e folytatás, mivel a második évad már nem aratott olyan fölényes sikert, mint az első.

Amikor berobbant a Netflixre az amerikai marketinges lány párizsi kalandja, mindenki beleszeretett a történetbe, ez pedig nagyban köszönhető Lily Collins zseniális alakításának is.

2022 Emily In Paris Tv Set
Forrás: Northfoto

A szerelemmel, karrierrel, gasztronómiával és a franciákra jellemző humorral spékelt Emily Párizsban című sorozat elég gyorsan a streaming szolgáltató toplistájára ugrott, ezért mindenki nagyon várta a folytatást. Annál is inkább, mert Emily élete nagy fordulóponthoz ért azzal, hogy bár rátalált a nagy szerelem, az elhagyni készül a várost.

A második évad december 22-én debütált a Netflixen, és bemutatja, hogyan alakul tovább a lány története. Újabb szereplők és bonyodalmak jönnek, de Emily már rutinosabban navigál Párizsban, és a mellékszereplők karakterei, történetei is jobban kibontakozhatnak. Noha a második etap is elég gyorsan az élre tört, a rajongók szerint azért nem hozza azt az elsöprő érzést, mint az első, ennek ellenére persze továbbra is imádják.

Így nem is csoda, hogy a szolgáltató bejelentette: lesz 3. és 4. évad is, tehát berendelték Emily történetének folytatásait.

A következő évadot tavasszal vagy nyáron ismét a párizsi stúdióban forgatják a francia főváros külvárosában. Néhány más helyszínt is láthatunk majd, köztük Londont.

A produkciót egyébként Emmy-díjra is jelölték.

Forrás: variety.com