Barion Pixel Selena Gomez és Francia Raisa rácáfoltak a pletykákra: ezt csinálta együtt a két barátnő, akik közös vesével rendelkeznek – Coloré

Selena Gomez és Francia Raisa rácáfoltak a pletykákra: ezt csinálta együtt a két barátnő, akik közös vesével rendelkeznek

2023. 08. 13.

Raisa volt az az ember, aki Selena Gomez életét megmentette, amikor az lupusa miatt transzplantációra szorult.

Selena Gomez és Francia Raisa nemcsak két színésznő, akik barátok, hanem tulajdonképp donor testvérek. Nemrég arról szóltak a pletykák, hogy megromlott a kapcsolatuk, péntek este (augusztus 12-én) azonban ismét együtt látták őket néhány barátjukkal, valamint Selena húgával, Gracie Teefey-vel. A csapat Los Angelesben, a Giorgio Baldiban töltött el együtt egy vidám hangulatú vacsorát.

Selena Gomez
Forrás: Michael Kovac/Getty Images

A két sztár tehát gyorsan rácáfolt arra, hogy a hosszú ideje tartó kapcsolatban hullámvölgy következett volna be. A vacsora után Selena megosztott egy fotót közösségi oldalán a rajongóival, amin mindketten hasonló állatmintás magassarkút viseltek az estére. Márpedig a sztár és a színésznő tudvalevő, hogy összeöltöznek.

A rossznyelvek azért beszéltek eltávolodásról, mert tavaly év végén Selena a dokumentumfilmjében Taylor Swiftet nevezte meg egyetlen barátnőjeként a szakmából. Márpedig Francia sem éppen civil, szerepelt az Így jártam apátokkal sorozatban és ő vette át Lindsay Lohan karakterét a Hát nem baba?! című filmben Tyra Banks oldalán.

A bájos színésznő 2017-ben adományozta Selena Gomeznek oda az egyik veséjét, miután az autoimmun betegsége miatt sürgős átültetésre szorult.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images