Barion Pixel Selena Gomez és Jordan Peele közös sorozatot készít, melynek alapja a Coyotes című képregény – Coloré

Selena Gomez és Jordan Peele közös sorozatot készít, melynek alapja a Coyotes című képregény

2023. 06. 16.

A színészpáros Sean Lewis népszerű grafikus regényének sorozatadaptációját fejleszti, ami később a Prime Video-n debütálhat majd. Selena Gomez pedig producerként jegyzi majd.

Selena Gomez és a színész-rendező Jordan Peele, aki a Nope-ot, a Tűnj el!-t vagy épp a Mi-t készítette, most közös projektbe fogtak, ami elég izgalmasnak ígérkezik. Az eredeti mű, a Coyotes című grafikus képregény, amelyet az Image Comics adott ki, és Caitlin Yarsky műalkotásait mutatja be, cselekménye pedig a Kill Bill és a The Last of Us elemeit ötvözi a rajongók szerint.

Selena Gomez
Forrás: Kevin Mazur/Getty Images

A történet az Elveszett Lányok Városában játszódik, egy sivatagi határvárosban, amelyet nők rejtélyes eltűnése sújt és tesz hírhedtté. Frank Coffey, az eltűnési ügyekkel foglalkozó tiszt azon van, hogy megfejtse az eltűnt nők rejtélyét. Nyomozása során rábukkan Redre, egy fiatal lányra, aki katana pengéjével mesterien bánik. A lány küldetése, hogy bosszút álljon a vérfarkasokon, akik nőket gyilkoltak meg a határ mentén. Ám az epikus történetben Red és Coffey együttműködése során kiderül, hogy a farkasok valójában a környező falvak emberei. Mivel családjuk és barátaik élete is kockán forog, együtt kell dolgozniuk, hogy szembenézzenek ezzel a veszélyes helyzettel.

A sorozat executive producerei Selena Gomez és Sean Lewis magánemberként lesznek, Peele pedig a Monkeypaw produkciós cégén keresztül. Jelenleg nincsenek infók, amelyek arra utalnának, hogy Selena Gomez szerepelne is esetleg a sorozatban, de a projekt még elég kezdeti szakaszában tart, és a casting folyamata bőven ezután jön.

90th Annual Academy Awards Red Carpet
Forrás: Christopher Polk/Getty Images

A sorozat fejlesztése ugyan folyamatban van, de jelenleg az Amerikai Írószövetség sztrájkja miatt ez is jég alatt. Selena úgy tűnik, énekesi pályafutását szögre akasztotta, teljesen beszippantotta a filmezés világa. Főszereplőként a HULU-n futó szatírikus krimi sorozatban, a Gyilkos a házban-ban játszik Steve Martin és Meryl Streep mellett. Producerként pedig az 1988-as klasszikus, a Dolgozó lány film remake-jén tevékenykedik, amelyben anno Harrison Ford, Sigourney Weaver és Joan Cusack is szerepeltek.

Forrás: Vibe
Borítókép forrása: Axelle/Getty Images